SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida lliga la primera incorporació d’hivern

Un centrecampista de Segona B que firmarà durant la setmana que ve

El Lleida Esportiu va tancar l’any amb un empat sense gols al Camp d’Esports davant del Sabadell.

El Lleida Esportiu va tancar l’any amb un empat sense gols al Camp d’Esports davant del Sabadell.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida va assolir ahir un acord amb la primera incorporació al mercat d’hivern, un centrecampista de Segona B que estamparà la firma la setmana que ve, en la tornada de l’equip als entrenaments. Queda per definir si el nou futbolista blau arribarà amb la carta de llibertat o en qualitat de cedit, encara que el club té emparaulat el fitxatge per afrontar la segona volta de la Lliga amb més garanties després d’acumular nou jornades sense guanyar abans de l’aturada hivernal.

A més d’aquesta nova incorporació, el Lleida té previst reforçar també la davantera, una de les posicions en les quals l’equip més pateix.

El club també negocia amb un jugador ofensiu que actualment està a l’estranger

En aquest sentit, el club està en negociacions amb un jugador que es troba actualment a l’estranger, que seria el complement ideal a un Marc Nierga que només ha aconseguit dos gols a la primera volta. De fet, és un centrecampista, Jorge Félix, el màxim realitzador del Lleida, amb sis gols.

L’arribada al mercat hivernal d’aquests jugadors representarà que l’equip que dirigeix Gerard Albadalejo hagi de desprendre’s d’algunes peces del vestidor. En aquest sentit, el club estudia donar entre una i dos baixes a jugadors que no han complert les expectatives durant la primera volta del campionat.

El Lleida no torna als entrenaments fins al dimecres 27, quan començarà a preparar el partit de vuitens de final de la Copa del Rei davant de l’Atlètic, que es disputarà el dia 3 de gener. El primer enfrontament de Segona B serà contra el Badalona.

tracking