SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Coutinho apunta al Barça al descartar-lo el Liverpool

No juga contra el Burnley, per molèsties, i Nike ‘anuncia’ el fitxatge blaugrana

Ernesto Valverde confia a continuar el 2018 la bona trajectòria de l’equip.

Ernesto Valverde confia a continuar el 2018 la bona trajectòria de l’equip.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ahir dilluns es va obrir el mercat d’hivern i el brasiler Philippe Coutinho va quedar fora de la llista de convocats per al duel de la Premier League contra el Burnley (que el Liverpool va guanyar per 1-2) per unes lleus molèsties a l’engonal. El tècnic Jürgen Klopp va aprofitar per donar-li descans. “Coutinho no està disponible, és per això que no és a la convocatòria. Està lesionat”, va apuntar el tècnic alemany a la zona mixta abans del xiulet inicial. Tanmateix, el descart arriba al cap de tot just dia i mig que Nike anunciés el seu fitxatge pel Barcelona. A més, dissabte Coutinho va jugar sense més problemes pràcticament tot el partit contra el Leicester, que va acabar amb victòria dels reds per 2-1 a Anfield.

Al Liverpool no ha agradat la relliscada de Nike amb la promoció de la samarreta de Coutinho al Barcelona. La matinada de dissabte a diumenge, la firma que vesteix el Barça va publicitar durant uns minuts a la botiga online la samarreta de Coutinho amb personalització gratuïta per a aquells aficionats que adquirissin l’elàstica abans del dia 6. A més de Coutinho, poden arribar el central colombià Mina i el centrecampista alemany Goretzka.

Valverde: “Hem sabut resoldre les adversitats” El tècnic del Barcelona, Ernesto Valverde, va assegurar que el que més li ha cridat l’atenció des que dirigeix el conjunt blaugrana és que els jugadors són “guanyadors i tremendament competitius” i això es nota “en els entrenaments i els partits”.  En una entrevista a Barça TV, Valverde va fer balanç del primer tram de temporada. Encara amb la recent victòria al clàssic del Bernabéu (0-3) al cap, va dir que “ens toca preparar bé aquest any. Tenim un mes de gener molt intens”. I això que Valverde no oblida com l’equip va haver de sobreposar-se a un inici de temporada complicat, amb la marxa de Neymar al PSG, la lesió de Dembélé i la mala imatge a la Supercopa d’Espanya davant del Reial Madrid. “Es va generar una sensació pessimista al voltant de l’equip, però hem sabut resoldre les adversitats i estem contents”, va assenyalar.

tracking