SEGRE

'Juanto' Ortuño, nou fitxatge del Lleida Esportiu

Davanter procedent de la Primera Divisió portuguesa i amb experiència a Segona A

Juanto Ortuño

'Juanto' Ortuño, nou fitxatge del Lleida EsportiuCF Villareal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futbolista Juan Tomás ‘Juanto’ Ortuño Martínez és nou jugador del Lleida Esportiu, segons ha anuciat aquest dijous el club blau. El davanter es converteix d’aquesta manera en el primer reforç del conjunt lleidatà en el mercat d’hivern després de desvincular-se de l'Os Belenenses, equip de la Primera Divisió portuguesa. El jugador s’ha compromès amb l’entitat blava pel que resta de temporada.

‘Juanto’, nascut a Yecla (Murcia) l’11 de febrer del 1992 i format a les categories inferiors de l’Albacete Balompié, va debutar a Segona Divisió A de la mà del Villarreal la temporada 2011/12, participant en 16 partits. Al filial del submarí groc es consolidar les dues següents temporades a Segona B, on va signar 30 gols en 68 partits.

Després de la seva etapa a l’entitat castellonenca, Ortuño va defensar les samarretes de Sabadell i Llagostera a la divisió de plata del futbol nacional i la de l’UCAM Murcia novament a la de bronze. El 2015 va fer les maletes cap a Portugal per jugar a l'Os Belenenses, equip amb el qual ha jugat 17 partits entre 2015 i 2017 a la màxima competició portuguesa.

El director esportiu del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, ha definit a Ortuño com “un davanter que té gol, amb molta velocitat i mobilitat i que a Segona B ha demostrat tenir molt bons registres”.

Mira'l en acció!

tracking