SEGRE

DEPORTES

Simeone: "El Lleida ha fet una gran primera mitja hora"

Simeone. El tècnic valora positivament el debut de Diego Costa i Vitolo

Simeone, a la banqueta visitant del Camp d’Esports.

Simeone, a la banqueta visitant del Camp d’Esports.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diego Simeone, malgrat el 0-4 final que deixa sentenciada l’eliminatòria copera, no va regatejar elogis al Lleida en la compareixença a la sala de premsa del Camp d’Esports. “Al final ens hem imposat amb claredat però la primera mitja hora del Lleida ha estat molt bona. Ha competit molt bé i, de fet, mai ha abaixat els braços malgrat anar perdent. Ens ha creat molts problemes i fins i tot, amb 0-0, ha disposat d’un parell de bones ocasions que ha frustrat Moyà.” Una vegada resumit el partit, la major part de les preguntes dels enviats especials madrilenys a l’encontre es van centrar en el debut de Diego Costa i de Vitolo amb la samarreta blanc-i-roja, però sobretot sobre l’actuació de l’hispanobrasiler, que va marcar tot just cinc minuts després d’haver entrat al camp.

“Amb Diego Costa no s’ha de precipitar. No li donem pressa. Ha tornat a jugar després de molt temps sense fer-ho i la veritat és que ho ha fet molt bé. En el gol ha demostrat de tot el que és capaç: velocitat, agressivitat, definició... Crec que ens ha aportat moltes coses i totes positives. Ell i Vitolo, que també s’ha mostrat molt actiu.” Simeone, conciliador, també va voler destacar els altres davanters. “Al primer temps, Torres i Gameiro també han aportat moltes coses. Jo crec que amb Griezmann i Carrasco, l’Atlètic té ara mateix moltes variants ofensives.”

El tècnic argentí va assegurar que, disputant tres competicions (Lliga, Copa del Rei i Europa League), tots els jugadors disposaran de minuts per demostrar les seues possibilitats d’aportar coses a l’equip per intentar arribar al més lluny possible en les tres, perquè no renuncien a cap. “Sincerament, crec que, tant els que ja hi són com els que s’han incorporat ara ens faran competir molt millor. Almenys aquestes són les sensacions que tinc després del partit que hem jugat a Lleida”, va concloure.

tracking