Futbol

El Lleida torna a guanyar a la Lliga

Supera en un gran partit al Badalona (2-0) en el debut de Juanto Ortuño i Marc Nierga torna a jugar

El Lleida torna a guanyar a la LligaLLEONARD DELSHAMS

El Lleida s’ha retrobat amb la victòria i, en un gran partit, ha derrotat per 2-0 el Badalona, posant així fi a una ratxa de nou jornades sense guanyar. L’equip de Gerard Albadalejo ha estat superior al Badalona i, per ocasions, ha merescut fins i tot un marcador més abultat, però els pals i l’excel·lent actuació del porter visitant, Morales, han impedit que els locals marquessin més gols. En contrast amb el partit de la Copa del Rei de dimecres passat, el triomf del Lleida ha estat en família, davant d’escassament mig miler d’espectadors.

El Lleida ha sortit a buscar el partit des del primer moment i després d’una primera rematada del visitant Néstor Querol, al minut 2, les ocasions s’han succeït a favor de l’equip local, que ha tingut en Jorge Félix i Bojan Radulovic els seus millors jugadors.

L’1-0 l’ha marcat Jorge Félix en el minut 26, en el que era la setena rematada ben dirigida dels lleidatans. Cinc minuts després, el recent fitxat Juanto Ortuño, que ha debutat com a titular, ha estavellat la pilota al travesser. Amb 1-0 s’ha arribat al descans.

En la segona meitat ha seguit el domini lleidatà, però també la seua mala sort davant del gol. A les parades de Morales s’ha sumat un nou pal, aquesta vegada en un rematada de cap de Bojan (66). En el minut 76 ha sortit al camp Marc Nierga, just una setmana després de l’accident de trànsit que va patir i del qual va sortir il·lès.

El gol que ha tancat el partit l’ha marcat Pumar en el minut 81. El 2-0 no ha reflectit la superioritat del Lleida, que ha començat amb molt bon peu el 2018 i assoleix els 27 punts en la classificació.