SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

L’ICG inicia l’any disposat a donar la sorpresa a Reus

“Serà un matx obert i no se’ns dóna malament aquesta pista”, diu Albert Folguera

Roberto di Benedetto jugarà, malgrat tenir molèsties al colze.

Roberto di Benedetto jugarà, malgrat tenir molèsties al colze.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Software Lleida, amb la classificació per a la Copa del Rei a la butxaca i ubicat en una gran cinquena plaça de l’OK Lliga, visita avui (12.30) la pista de l’actual campió d’Europa i tercer classificat, el Reus Deportiu, sense cap tipus de complexos, malgrat reconèixer la qualitat del rival. Així ho va assegurar el tècnic de l’equip lleidatà, Albert Folguera, que confia a poder sorprendre el conjunt roig-i-negre. “El Reus és un dels favorits al títol, però esperem fer un partit seriós i plantar cara. A més, és una pista que no se’ns dóna malament del tot”, va assenyalar. I és que els precedents són de partits molt oberts, amb molts gols i molt ajustats al marcador. En els tres últims anys s’han fet tota classe de resultats. El Llista va perdre la passada temporada a la pista reusenca per un just 7-6, fa dos campanyes va arrancar un empat (2-2) i en l’anterior va guanyar de forma clara per 6-9.

S’ajunten aquesta temporada, el segon i el tercer equip més golejador fins ara del campionat amb un Reus que ha anotat seixanta gols i un ICG que n’ha marcat cinquanta. “Serà un partit obert i molt difícil que es vegi un marcador curt perquè som dos equips molt ofensius, però alhora també som dels que més gols encaixem”, va admetre Folguera.

El tècnic lleidatà es va mostrar molt satisfet de com ha tornat l’equip de l’aturada nadalenca. “Estic sorprès fins i tot de com de bé ha arribat la gent als entrenaments. Les vacances han anat molt bé perquè havíem patit una gran acumulació de partits i a sobre teníem molta pressió per anar a la Copa. Ara estem més alliberats i descansats”, va dir. “El que demano al meu equip és que no ens passi com el dia del Liceo, que ens vam ensorrar i vam encaixar un marcador massa voluminós.”

tracking