SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Derksen, primer MVP de l'Actel de la temporada

L’escorta nord-americà va obtenir 31 punts de valoració davant del Manresa

Tim Derksen marca un jugador del Manresa en una acció del partit de diumenge.

Tim Derksen marca un jugador del Manresa en una acció del partit de diumenge.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aler nord-americà de l’Actel Força Lleida, Tim Derksen, ha sigut l’MVP de la jornada a la Lliga LEB Or, a l’aconseguir 31 punts de valoració en el partit de diumenge passat davant del Manresa, malgrat que els lleidatans van perdre el partit per 68-74. Derksen és el primer MVP d’aquesta temporada per a l’equip que entrena Borja Comenge. El jugador dels Estats Units va aconseguir aquesta valoració a l’anotar 18 punts, capturar 7 rebots i fer 5 assistències i un tap.

Derksen, que va ser fitxat per ser un dels jugadors de referència de l’equip, es va perdre la primera part de la Lliga per culpa d’una lesió just abans d’iniciar la Lliga. Va patir una fractura a un dit del peu dret, per la qual cosa va estar tres mesos de baixa. En la seua tornada ha començat a demostrar els motius pels quals va ser fitxat, com demostra aquest primer MVP.

El jugador, que ha de ser un dels referents de l’equip, ha estat tres mesos de baixa per lesió

Des de la seua tornada, Derksen ha jugat cinc partits, en els quals ha acumulat 106 minuts i 5 segons, i presenta uns números que ja milloren les mitjanes de la plantilla. Ha anotat 54 punts i presenta un percentatge d’encert del 56% en llançaments de dos; del 57% en triples, i del 93% en tirs lliures.

L’MVP d’aquesta jornada ha estat molt disputat, ja que Derksen ha superat per molt poc els seus rivals. El segon jugador amb millor valoració ha estat Urko Otegi, del Palència, amb 30 punts, mentre que amb 29 s’ha quedat Joan Carles Bivia, del Palma.

Tim Derksen va arribar l’estiu passat a l’Actel Força Lleida, procedent del Marín, on va jugar la passada temporada, en què va ser el cinquè millor anotador de la LEB Or, amb 18,2 punts per partit de mitjana.

L’Actel Força Lleida tornarà a jugar al Barris Nord aquest divendres, davant del Barcelona B.

El Dia del Bàsquet Lleidatà va fer 303 cistelles en cinc minuts Els jugadors dels diferents clubs que van prendre part, diumenge passat, en una nova edició del Dia del Bàsquet Lleidatà, van aconseguir un total de 303 cistelles en els cinc minuts que va durar aquesta iniciativa.

tracking