SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

El Lleida, amb el cap ben alt

El Lleida s’acomiada de la Copa amb una derrota davant de l’Atlètic de Madrid en una eliminatòria en què ha rebut un càstig excessiu || El 7-0 final no premia el bon joc lleidatà

Moustapha lluita la pilota davant de Diego Costa.

Moustapha lluita la pilota davant de Diego Costa.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida es va acomiadar de la Copa del Rei a vuitens i amb una nova golejada davant de l’Atlètic de Madrid (3-0) que, igual que al Camp d’Esports, va tirar d’ofici per sentenciar el partit i l’eliminatòria, davant d’un rival que li va plantar cara tot el matx i que fins i tot, en alguna de les fases, va arribar a tenir el comandament. Però al final la diferència entre un dels millors equips del món, segon a la Lliga, es va deixar notar a la ben cuidada gespa d’un escenari Champions, el Wanda Metropolitano, que, malgrat el 0-4 de l’anada, el fred i la pluja, va congregar més de 28.000 espectadors. El resultat global de l’eliminatòria, 7-0, és excessiu per al bon joc que ha fet l’equip.

El Lleida, en aquesta teoria d’Albadalejo de dividir les eliminatòries coperes en quatre minipartits de 45 minuts, va aconseguir empatar-ne un, ja que va aguantar la primera part amb el 0-0. L’Atlètic va tenir més i millors ocasions però el Lleida va respondre bé i va ser aplaudit en diverses fases del primer temps pel seu excel·lent tracte a la pilota. L’ocasió més clara dels blanc-i-vermells en aquesta fase la va tenir el central Lucas, sumat a l’atac, amb una rematada al pal (16’) mentre que Diego Rivas es va lluir en un mà a mà davant de Diego Costa (25’) i una rematada de Vitolo (40’). El Lleida va arribar bé però sense rematada. En tot el primer període, només dos xuts desviats de Jorge Félix, ahir el millor jugador sobre el terreny de joc (8’ i 26’). El pitjor d’aquest període va ser la lesió d’Aitor Núñez, que va obligar Valiente a jugar la resta del partit com a improvisat lateral dret.

El segon temps ja va ser una altra cosa. Simeone va moure la banqueta i Correa i Gameiro van donar més polvora a l’Atlètic de Madrid, que va començar a arribar de manera insistent als condominis de Diego Rivas. Als onze minuts, Carrasco, regirant-se a l’àrea gran, marcava l’1-0 (56’) i el Lleida va començar a acomiadar-se del seu somni. No del d’aixecar l’eliminatòria, cosa pràcticament impossible, sinó el d’intentar donar la sorpresa al Wanda Metropolitano. Malgrat el gol, els d’Albadalejo no es van rendir. Jorge Félix va tenir l’empat amb una espectacular xilena (66’) que va sortir fora per molt poc i Joel Huertas (70’) ho va provar des de lluny, però sense fortuna. En canvi, l’Atlètic va trobar petroli a les botes de Gameiro (74’), aprofitant una magnífica internada de Correa fins a la línia de fons. Gameiro ja havia tingut el gol (71’), però Diego Rivas ho va evitar amb una gran parada. Amb el 2-0, els matalassers es van sentir còmodes i van arribar una vegada i una altra amb perill, encara que no van encertar amb la rematada definitiva. Correa, Gameiro i Torres ho van tenir, però va haver de ser Vitolo (81’) qui en una contra de manual, en una pèrdua del Lleida en atac, tanqués el marcador amb el tercer gol. És el primer que marca Vitolo com a jugador blanc-i-vermell, després de debutar a Lleida la setmana passada. Abans la va tenir Andriu (79’) en un bon cop de cap a centrada del debutant Cheng i, ja a l’afegit, una genialitat de Jorge Félix va acabar amb la pilota al pal amb el porter Moyà batut. Al final, un excessiu 7-0 en el global de l’eliminatòria i ara a centrar-se en la Lliga.

Moustapha lluita la pilota davant de Diego Costa.

Moustapha lluita la pilota davant de Diego Costa.ÁREA 11

Moustapha lluita la pilota davant de Diego Costa.

Moustapha lluita la pilota davant de Diego Costa.ÁREA 11

tracking