Iñaki Williams marca el gol amb què l’Athletic es va emportar un punt del camp de l’Espanyol.EFE

L’Espanyol i l’Athletic van empatar (1-1), en un pols en el qual Williams va replicar el gol anotat set minuts abans per Gerard Moreno. Els primers compassos van transcórrer a baixes revolucions, amb poques ocasions, malgrat que els locals tenien més presència a l’àrea rival. Als quinze minuts, Baptistao va rematar pràcticament sense angle després d’una centrada de Javi López i, poc després, Gerard Moreno ho va provar de falta. L’afició va xiular Sánchez Flores, que ha estat a punt de fitxar per l’Stoke anglès. Els de Ziganda perdien pes a mesura que s’atansaven a l’àrea de Pau López que, als primers 20 minuts, tot just havia aparegut en alguna centrada de Williams. L’amfitrió, per la seua part, se sentia cada vegada més còmode en els dominis d’Herrerín: Baptistao i Moreno buscaven el gol amb insistència i el van trobar al minut 29, de la mà de Gerard Moreno. Mikel Rico va perdre la pilota a la frontal i l’ariet espanyolista va firmar un cop amb l’esquerra per posar l’1-0 en el marcador. A la següent acció, l’Athletic va ser a prop de rebre el 2-0.

L’Athletic semblava tocat pel gol, però es va recompondre ràpidament. Una centrada de Saborit i una rematada de cap de Williams, que va entrar amb potència, va empatar el compromís al feu periquito amb una diana de gran factura en el minut 36 (1-1). Ja no hi va haver més gols i tots dos es van repartir els punts.