SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS COMPETICIÓ

Doble repte europeu

L’ICG Lleida es planteja licitar per l’organització de la Final Four de la Copa CERS en cas de classificar-se || El club ha demanat una subvenció extra de 10.000 euros a Paeria i Diputació

Els jugadors llistats van celebrar eufòrics la classificació per als quarts de final en un Onze de Setembre de gom a gom.

Els jugadors llistats van celebrar eufòrics la classificació per als quarts de final en un Onze de Setembre de gom a gom.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ICG Software Lleida vol continuar fent història en la competició europea i després de classificar-se de forma brillant per als quarts de final de la Copa CERS, a l’eliminar dissabte passat l’Igualada, ara buscarà davant del SC Tomar portuguès el bitllet per a la Final Four, que, si l’aconsegueix, es planteja licitar per la seua organització. Així ho va reconèixer ahir el president, Enric Duch. “No ho descartem en absolut. Si ens classifiquem, és una cosa a valorar perquè seria una gran oportunitat portar aquesta competició a Lleida”, va indicar el màxim mandatari llistat, que considera que el tema econòmic no seria un obstacle insalvable. “Hauríem d’assumir l’allotjament i manutenció dels equips participants, àrbitres i federatius, una cosa que seria assumible”, va puntualitzar.

S’ha de recordar que l’any passat Lleida ja va ser la seu de la Final Four de la màxima competició continental d’hoquei, organitzada pel Barça i que es va disputar al Barris Nord, tot i que aquesta vegada el torneig se celebraria a l’Onze de Setembre. En el pla econòmic, el club ja ha avançat prop de 20.000 euros per a la competició continental, quantitat en la qual s’inclouen les despeses d’inscripció, llicències de jugadors i les dos eliminatòries disputades fins ara, davant el Walsum alemany i l’Igualada. Ara preveu uns altres 8.000 euros per fer-se càrrec dels quarts de final que disputarà contra el Tomar, vuitè classificat de la Lliga portuguesa. L’anada està prevista el 17 de febrer a Lleida i la tornada, el dia 10 de març a Portugal. El club ha pressupostat uns 35.000 euros per a tota la Copa CERS, incloent la Final Four, per la qual cosa ja ha demanat a la Paeria i la Diputació una subvenció extra de 10.000 euros per fer-se’n càrrec. L’empresa ICG, així mateix, ajudarà a cobrir les despeses.

És el que ja ha invertit en les dos primeres eliminatòries i en preveu 8.000 més per a la pròxima

Lloret de Mar, seu de la Copa del Rei, acollirà el sorteig el pròxim 6 de febrer a les 20.00 hores

Amb la classificació per a la Copa del Rei i per als quarts de final de la Copa CERS a la butxaca, l’ICG Software Lleida reprèn aquesta nit (21.00) la competició domèstica amb un nou objectiu a l’horitzó: aconseguir una de les places per seguir a Europa la pròxima temporada. La primera pedra al camí per als d’Albert Folguera serà l’Alcoi, un equip que també busca el mateix objectiu i en el qual juga cedit el lleidatà Roc Llisa. La principal preocupació per al tècnic llistat és rebaixar el grau d’eufòria que envolta l’equip després de la classificació continental. “Hem de baixar del núvol al qual vam pujar dissabte i tocar amb els peus a terra una altra vegada, perquè l’Alcoi és un equip molt complicat i juguem en una pista en la qual sempre ens costa molt”, va assenyalar Folguera, que té clars els objectius. “El nostre primer repte aquesta temporada era ser a la Copa del Rei i ho vam aconseguir, i ara és evident que la nostra pròxima meta és ser a Europa. És un objectiu pel qual tenim opcions de lluitar, i tot comença per fer un bon partit a Alcoi i, com a mínim, puntuar”, va indicar.

Folguera, que tindrà tots els jugadors disponibles, assegura que “si volem mantenir-nos en les posicions de privilegi com fins ara, hem de fer bons partits davant de rivals com l’Alcoi”. L’ICG Software Lleida afrontarà el partit decidit a tornar al camí de la victòria perduda en el tram final de la primera volta de la Lliga, en què va encadenar tres derrotes, totes davant dels tres primers classificats de la Lliga (Barça, Liceo i Reus Deportiu).

tracking