SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

A buscar dos reforços més

El Lleida segueix els passos d’un jugador de banda polivalent sub-23 i negocia amb un extrem || Félix i Valiente, optimistes davant la reacció de l’equip

Jorge Félix, envoltat de rivals, diumenge passat al partit contra el Deportivo Aragón.

Jorge Félix, envoltat de rivals, diumenge passat al partit contra el Deportivo Aragón.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu, després de les incorporacions del davanter Juanto Ortuño i del centrecampista Álex Albístegui, té intenció de fitxar dos jugadors més en el mercat d’hivern que finalitza aquest mes. D’una banda, ja és conegut que busca des de fa temps un jugador de banda, amb fitxa sub-23, el perfil del qual seria el d’un carriler polivalent que pugui jugar per tots costats i també fer-ho com a lateral o més avançat al centre del camp. Però, a més, s’ha fixat en un altre jugador de banda, de característiques ofensives per actuar com a extrem i donar més profunditat a l’atac de l’equip.

Hi ha diverses negociacions obertes i s’espera que en breu arreli una d’aquestes dos incorporacions, però la intenció és que abans que acabi el mercat hivernal es concretin aquests dos reforços. El club està decidit a fer un esforç, emparat també per la bonança econòmica d’aquesta temporada, sobretot pels ingressos recaptats a la Copa, perquè l’equip es classifiqui per al play-off d’ascens.

De moment, després de la mala dinàmica de nou jornades sense guanyar, ja suma aquesta segona volta dos victòries en dos jornades i confia encadenar aquest diumenge que ve a casa davant del Peralada la tercera. D’aquesta manera ho expressava ahir dimecres el davanter Jorge Félix: “A casa no se’ns poden escapar més punts”, va sentenciar.

“Hem de seguir en aquest camí, ja que encara hi ha punts per retallar amb els equips de la zona alta. Hem de guanyar el Peralada, que sembla que sigui un rival fàcil [per la mala classificació], però el cap de setmana passat ja vam veure com el cuer, el Deportivo Aragón, ens va complicar molt les coses per guanyar-lo.”

També va opinar ahir sobre la situació de l’equip el centrecampista José Luis Valiente, que va parlar de les noves incorporacions. “El vestidor ha acollit molt bé els nous jugadors, tant Albístegui com Ortuño. Per a mi és el millor vestidor en el qual he estat mai. Som com una família i això es nota. Albístegui i Ortuño són dos jugadors que vénen a multiplicar”, va afegir José Luis Valiente.

tracking