SEGRE

HOQUEI OK LLIGA/PRIMERA DIVISIÓ

L’ICG, obligat a reaccionar

El Llista rep avui el Lloret (12.00) amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria a la Lliga després de quatre derrotes || Folguera espera el suport de la grada

Jugadors del Llista celebren un dels gols davant de l’Igualada.

Jugadors del Llista celebren un dels gols davant de l’Igualada.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Software torna avui a l’Onze de Setembre, on el dia 13 va aconseguir el pas als quarts de final de la Copa de la CERS al derrotar l’Igualada. L’equip d’Albert Folguera rep avui el Lloret (12.00) amb l’obligació de reaccionar a l’OK Lliga, on ha encadenat quatre derrotes, l’última dimarts passat a la pista de l’Alcoi. “Tornem a jugar a casa i l’objectiu és guanyar de nou”, admetia l’entrenador. “Volem guanyar per estar tranquils i seguir en una zona privilegiada.” El tècnic no oculta que a Alcoi els va passar factura l’acumulació de partits. “També és un viatge molt llarg i s’ha de canviar el xip. Jo era conscient del que podia passar, però malgrat perdre, vam plantejar un partit agressiu i vam ser valents, però no ens van sortir bé les coses i ells van aprofitar els nostres errors.”

Folguera adverteix que avui tampoc serà un partit còmode. “El Lloret té bons jugadors, saben especular amb el resultat i són molt perillosos a la contra”, per la qual cosa espera, com ja va succeir davant de l’Igualada, el màxim suport del públic des de la grada. “La intenció és fer les coses bé i si guanyes i vas cap a dalt, el públic respon. Ens agradaria veure una bona entrada i oferir-los un bon espectacle”, va concloure.

vilafranca del penedès

El Lleida.net Alpicat va aconseguir ahir un punt a la pista del Vilafranca (2-2) i va encadenar la tercera jornada sense guanyar. Els primers minuts de joc van ser per al Vilafranca, que es va col·locar dos gols amunt abans del primer quart d’hora. No obstant, a cinc minuts del descans, Zilken va aconseguir retallar distàncies i poc després de la represa Serret va empatar. A partir d’aleshores el ritme va baixar dràsticament i, encara que tots dos equips ho van intentar, el marcador ja no es va tornar a moure.

tracking