SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“La prioritat és la Lliga”

Ernesto Valverde, ahir a la roda de premsa.

Ernesto Valverde, ahir a la roda de premsa.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, va afirmar ahir que, a la llista de prioritats de l’equip, “la Lliga està per sobre de la resta”, per la qual cosa no afrontarà avui el duel davant del Betis (20.45 hores, Movistar Partidazo) pensant en la tornada de la Copa del Rei davant l’Espanyol, que el va guanyar 1-0 a l’anada. “Per a nosaltres, el partit del Betis és important per començar aquesta segona volta amb bones sensacions”, va dir.

Valverde va insistir que, tant a ell com als seus jugadors, els agradaria guanyar-ho tot, “però la prioritat és la Lliga, que és el campionat que et diu com estàs durant tot l’any”. Malgrat ser líders indiscutibles a la Lliga, el preparador blaugrana va assegurar que no dóna la Lliga, ni de bon tros, per guanyada i que, en cas d’haver-hi eufòria, aquesta ha de ser en l’entorn blaugrana i no dins del club. “Jo no estic eufòric i no noto eufòria al vestidor tampoc. Encara no hem guanyat la Lliga ni de bon tros, encara ens queda molt per patir, molts partits. No serveix de res fer comptes perquè aquí el que necessites és guanyar el partit següent”, va apuntar.

Per vèncer el d’avui, Valverde no podrà comptar amb els lesionats Philippe Coutinho –“d’aquí a molt poc temps pot estar ja amb el grup”, va avançar– Ousmane Dembélé, Paco Alcácer i Paulinho Bezerra. Andrés Iniesta i Javier Mascherano probablement tampoc es recuperin a temps. Tampoc hi haurà Rafinha Alcántara. “Té permís del club per solucionar la seua qüestió contractual”, va revelar el tècnic del conjunt blaugrana, que va confirmar d’aquesta manera que el jugador està molt a prop de tancar el seu traspàs a l’Inter de Milà. El que sí que està en condicions de viatjar a Sevilla és el central colombià Yerry Mina, que ja ha rebut el passi internacional. Tanmateix, Valverde va deixar entreveure que no se la jugarà amb el jove central sud-americà de bon començament.

“Yerry Mina és un jugador que ve d’un altre futbol i s’ha d’adaptar a aquest. No hi ha possibilitat de fer proves ni pretemporada i estem en competició i jugant-nos ja moltes coses”, va afegir.

tracking