SEGRE

FUTBOL PREFERENT ARAGONESA

Operat el jove de Seròs amb traumatisme cranial

El jugador del Mequinensa continua sedat i segueix greu a l’UCI

Francesc Peralta, el jugador del Mequinensa que continua greu.

Francesc Peralta, el jugador del Mequinensa que continua greu.CD MEQUINENSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Francesc Peralta, el jove de Seròs que juga al Mequinensa, es troba sedat i segueix en estat greu a l’UCI de l’Hospital Clínico Universitario Lozano Blesa de Saragossa després de ser intervingut d’urgència diumenge a la nit a causa del fort cop al cap que va patir al xocar amb un rival en el partit contra l’Alfindén, de la Preferent Aragonesa.

El jove futbolista de 21 anys, que a més presenta un petit coàgul al cap, es troba sedat i en observació. Les pròximes 48 o 72 hores seran claus per conèixer-ne l’evolució. “Sabem que és greu, però en cap moment els metges ens han posat en el pitjor. Confiem que al ser un noi jove i fort pugui sortir endavant d’aquesta situació. Evoluciona correctament dins de la gravetat”, comentava ahir a aquest diari Víctor Sicilia, secretari del Mequinensa.

L’acció va ocórrer en el minut 21 del partit i l’àrbitre va suspendre el partit arran de l’incident amb el marcador de 0-1 per al Mequinensa. Peralta va xocar contra el local Mory Sarr en la pugna per una pilota aèria i va perdre el coneixement a l’acte. El futbolista va començar a convulsionar i va ser atès per un company d’equip i per un altre de l’Alfindén fins que van arribar les assistències sanitàries. Tal com va informar ahir aquest diari, després d’uns quaranta-cinc minuts estès a la gespa i després de ser intubat i estabilitzat, el jugador format al planter del Lleida Esportiu va ser traslladat fins a Saragossa, on va ser operat durant la nit de diumenge de diverses fractures a l’os frontal del crani.

El seu cas recorda el de fa un any que va protagonitzar el llavors jugador del Lleida juvenil Marc Resa, que finalment va rebre l’alta després de ser operat d’urgència i estar uns dies en coma. La família Resa s’ha posat a disposició del Mequinensa i dels pares de Peralta, a través de l’entrenador Radosav Radulovic.

tracking