SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

Coutinho ja està recuperat per debutar aquesta setmana

Demà contra l’Espanyol o diumenge en Lliga

Mascherano s’acomiadarà avui en un acte i demà de l’afició.

Mascherano s’acomiadarà avui en un acte i demà de l’afició.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El debut de Philippe Coutinho amb el Barça és imminent. L’internacional brasiler esgota els últims dies de la seua recuperació i podria estrenar-se aquesta setmana com a blaugrana. En principi, el calendari apuntava a diumenge, per a aquest Barça-Alabès de la jornada 21 de Lliga, però com el mateix entrenador blaugrana Ernesto Valverde va insinuar dissabte passat “potser dijous” hi hagi alguna opció. Valverde va al·ludir sense anomenar el partit de tornada de Copa de demà davant de l’Espanyol, en el qual el Barça ha de remuntar un 1-0, en un xoc molt exigent. Aquest factor pot influir.

Coutinho, el fitxatge més car de la història del FC Barcelona, va arribar el dia 8 passat al Camp Nou després de tancar-se l’acord de traspàs amb el Liverpool, amb el qual no havia jugat l’últim partit per lesió.

D’altra banda, Javier Mascherano viu les últimes hores com a jugador del Barcelona. Després de vuit temporades, l’argentí s’acomiadarà avui a les 11.00 en un acte organitzat pel club. Hi haurà el president Josep Maria Bartomeu, així com la plantilla. A més, en els prolegòmens del partit de Copa contra l’Espanyol, Mascherano s’acomiadarà dels aficionats des de la gespa del Camp nou.

El centrecampista reconvertit en central per Guardiola abandonarà l’entitat catalana per embarcar-se en una nova aventura, ja que jugarà a l’Hebei Fortune xinès.

tracking