SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida vol encara una o dos incorporacions

Fitxarà segur un jugador de banda dreta i no descarta un centrecampista

Equip inicial amb el qual el Lleida va saltar al camp del Penya Esportiva diumenge passat.

Equip inicial amb el qual el Lleida va saltar al camp del Penya Esportiva diumenge passat.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu farà un o dos fitxatges més, abans que tanqui el mercat, demà a les 18.00. Així es va decidir ahir durant la reunió que van mantenir el president, Albert Esteve i el director esportiu, Jordi Esteve, amb l’entrenador, Gerard Albadalejo. El Lleida incorporarà segur, probablement avui, un jugador de banda dreta i no descarta fitxar també un centrecampista polivalent.

L’arribada del jugador de banda no suposarà cap altra sortida, ja que el club disposa d’una fitxa lliure, però si finalment incorpora un segon jugador, sí que es veurà obligat a donar una baixa. Fins ara el Lleida ha incorporat el davanter Juanto Ortuño, el centrecampista Álex Albístegui i el porter uruguaià Santiago Mele, que precisament presentaran avui. El club ha donat també dos baixes, Carlos Lázaro i Iván Agudo.

Sobre la contractació del jugador de banda, el club estudiava ahir un parell d’opcions. La seua preferència és que sigui ofensiu, capaç de penetrar per l’extrem, però també valora la polivalència i que pugui actuar com a lateral, sobretot perquè Aitor Núñez estarà de baixa tres setmanes. Aquest diumenge, davant del Penya Esportiva, va actuar en aquesta posició Valiente.

Des que es va obrir el mercat, la prioritat del club era reforçar la part ofensiva. Però entre les propostes que ha rebut es troba també un centrecampista i la direcció esportiva està valorant si també l’incorpora.

tracking