SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

Expedients a Piqué i Busquets

Competició actua per la denúncia de l’Espanyol per les declaracions de tots dos a l’acabar el derbi || El central parla d’“Espanyol de Cornellà” i Sergio li recrimina la celebració al guanyar a l’anada

Diego López subjecta Gerard Piqué durant l’últim derbi barceloní.

Diego López subjecta Gerard Piqué durant l’últim derbi barceloní.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol va obrir ahir un expedient extraordinari a Gerard Piqué per les seues paraules sobre l’Espanyol dijous passat, en les quals afirmava que l’Espanyol era de Cornellà. Això va motivar una denúncia per part de l’equip blanc-i-blau que ara haurà d’estudiar un jutge, segons va avançar ahir la SER. El jugador del Barça va fer aquestes declaracions al finalitzar el derbi en què el Barça va derrotar l’Espanyol al Camp Nou al partit de tornada de la Copa del Rei. “L’Espanyol de Cornellà ens ho posa sempre difícil”, va afirmar, i va tornar a utilitzar el nom alternatiu quan va parlar de l’arbitratge de Mateu Lahoz: “Té una manera d’arbitrar que no deixa content cap dels dos equips. Tant nosaltres com l’Espanyol de Cornellà no marxem satisfets amb ell”, va concloure. El central blaugrana va ratificar aquestes paraules dilluns, després de firmar la renovació fins al 2022. “No em penedeixo d’haver-ho dit perquè és una obvietat que és de Cornellà”, va afirmar Piqué.

Igualment, Competició ha obert expedient a Sergio Busquets per les declaracions que va fer també a l’acabament del derbi després de l’1-0 de Cornellà-el Prat. “Semblava que ells haguessin passat i ho van celebrar com si haguessin passat la ronda, però les coses duren 180 minuts.” A més, avui es reuneix Antiviolència i queda pendent de saber què passa amb els càntics insultants de totes dos aficions, que també es tractaran. D’altra banda, Antiviolència ha declarat d’alt risc el derbi de Lliga Espanyol-Barcelona d’aquest diumenge (16.15), així com el Llevant-R. Madrid.

tracking