SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS OK LLIGA FEMENINA

Primer triomf de l’any

El Vila-sana s’imposa a Reus per 0-2, amb gols de Victòria Porta i Marta Vieira, i trenca una mala dinàmica de quatre jornades sense guanyar || Les del Pla, pendents del sorteig de Copa de dimecres

Victòria Porta i Silvia Cadrecha, dorsals 14 i 11 respectivament, ahir en una acció del partit davant del Reus.

Victòria Porta i Silvia Cadrecha, dorsals 14 i 11 respectivament, ahir en una acció del partit davant del Reus.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana va aconseguir ahir a la nit a Reus el primer triomf d’aquest 2018 i ho va fer amb solvència, per 0-2, després de quatre jornades sense guanyar (tres havien estat derrotes i una, empat la jornada anterior a la pista del Cerdanyola). Les del Pla d’Urgell, que s’enfrontaven a un Reus en zona de descens i tenien les baixes de Laia Cid i Laura Porta, van ser superiors al rival, al qual van controlar bé tot el partit, i van plasmar aquest domini amb un gol en cada període. Ara, les del Pla d’Urgell tenen posada tota l’atenció en el sorteig de la Copa de la Reina de dimecres que ve a Vilanova i la Geltrú, escenari del torneig entre el 2 i el 4 de març.

A la primera meitat, el Vila-sana va contrarestar amb una gran intensitat el ritme altíssim amb què va sortir el Reus, que necessita guanyar amb urgència per sortir de la zona de descens. El tècnic del Vila-sana, Jordi Capdevila, havia advertit les jugadores que estiguessin alertes davant la possible sortida en bloc de les reusenques, i les lleidatanes van complir fidelment les consignes que els va donar l’entrenador. Victòria Porta, la golejadora del Vila-sana, es va encarregar d’inaugurar el marcador al minut 9 (0-1).

Es tracta del divuitè gol que anota la lleidatana que, abans d’aquesta jornada, era la tercera màxima golejadora de l’OK Lliga. Després del gol, el Vila-sana es va dedicar a controlar el duel més que a buscar una segona diana que acabés de sentenciar les locals. Amb el domini lleidatà es va arribar al descans.

La segona meitat va ser més travada que la primera i el Vila-sana va arribar a encomanar-se durant els primers minuts del ritme inferior que van mostrar les reusenques. El Reus es veia impotent davant d’un Vila-sana que a la recta final del partit va encadenar bons contraatacs i era qüestió de temps que n’encertés algun.

Quan faltaven 1’40” per a l’acabament del partit, va ser la portuguesa Marta Vieira la que aconseguia col·locar el 0-2 a l’electrònic que seria el definitiu.

Al finalitzar l’encontre, el tècnic del Vila-sana, Jordi Capdevila, va assenyalar que “encara que el resultat pugui semblar una mica ajustat, la veritat és que hem portat molt bé el partit. La sensació de patir no l’hem tingut, malgrat que a totes les pistes costa guanyar i més a aquestes altures, quan tots els equips es juguen alguna cosa. Ara, a esperar el sorteig que és el premi al treball fet”.

Victòria Porta i Silvia Cadrecha, dorsals 14 i 11 respectivament, ahir en una acció del partit davant del Reus.

Victòria Porta i Silvia Cadrecha, dorsals 14 i 11 respectivament, ahir en una acció del partit davant del Reus.EFE

tracking