OK LLIGA ICG SOFTWARE LLEIDA - CP VIC

Dolorosa entrepussada a casa

L’ICG Lleida es deixa escapar tres punts més de l’Onze de Setembre en un partit en què no va estar a l’altura || Va subestimar el Vic i la fortuna li va ser esquiva a l’enviar sis boles als pals

Darío Giménez intenta sense fortuna batre la meta del Vic Ernest Burgaya.

Darío Giménez intenta sense fortuna batre la meta del Vic Ernest Burgaya.ITMAR FABREGAT

L’ICG Software Lleida va tornar a encaixar una derrota, i quan menys s’ho esperava. La visita del Vic, un gran vingut a menys que arribava amb onze punts de desavantatge sobre els lleidatans, semblava propícia per eixamplar les diferències i sumar una victòria amb què augmentar la moral abans de l’afrontar la CERS i la Copa del Rei. Però hi va haver excés de confiança. Sabent-se superiors, classificació en mà, els lleidatans van subestimar el rival i van rebre una cura d’humilitat en forma de derrota que, a més, propiciada per dos gols d’un exllistat, Borja López, que no els va voler celebrar.

A l’inici del partit ja va quedar clar que ahir no havia de ser el dia dels llistats, que van sortir amb una marxa menys. Tot i així, Andreu Tomàs i Roberto di Benedetto van firmar les primeres arribades amb cert perill que el porter del Vic va resoldre amb eficàcia, entre les quals un penal, amb rebuig inclòs, que el de Tremp no va encertar tranformar. Tot seguit, Darío Giménez enviava la primera bola al pal. L’argentí es tornaria a trobar amb la fusta superat l’equador del primer temps, igual com Jordi Creus. Tres pals i cap gol. Almenys en defensa no es patia gaire, i quan rondava el perill, Lluís Tomàs apareixia, com en una doble parada al minut 19. Abans del descans, Candanedo es va aprofitar de la relliscada de l’últim defensor del Vic i es va plantar sol davant de Burgaya, però el seu tret el va parar el porter.

A la tornada dels vestidors, la situació no va anar a millor, al contrari. Als vuit minuts, un rebuig de Lluís el recollia Tirso Gómez, que cedia a Borja López perquè marqués el 0-1. Gerra d’aigua freda per a un ICG que va atacar a la desesperada. Va enviar unes altres tres boles al pal, dos de Cañellas i una altra de Darío, abans que Borja sentenciés amb el 0-2 de falta directa. El gol de l’argentí de penal va donar una mica d’esperança a l’últim minut, però no hi va haver temps per a més.

“Des del primer minut ja s’ha vist que no estàvem al cent per cent” Albert Folguera, tècnic de l’ICG Lleida, qualificava de justa la derrota, i fins i tot va apuntar que “el resultat és poc voluminós per a mi”, mentre va reconèixer que l’equip no va estar a l’altura. “Des del minut u ja s’ha vist que no estàvem, que faltava alguna cosa, digues-li concentració, no ho sé... Hem fet canvis, però no hi ha hagut manera. L’únic que ens podia ficar al partit era un gol, però com que hem estat molt desencertats al final s’han sortit amb la seua. No hi ha res més, és un tema nostre. Estàvem avisats, sabíem el que hi hauria, que el Vic no és el de la primera volta, però no hem sabut controlar el ritme, sobretot en atac”, va assenyalar. Folguera va apuntar en aquest sentit que potser va faltar “tenir en més consideració el rival, no per la classificació, sinó pel que és”.