SEGRE

ATLETISME COMPETICIONS

Dos ors i plata de Lleida en el Català

Gerard i Aleix Porras guanyen i Arnau Erta és segon

Arnau Erta, primer per l’esquerra, i Gerard Porras, al centre.

Arnau Erta, primer per l’esquerra, i Gerard Porras, al centre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’atletisme lleidatà va aconseguir dos ors, a càrrec dels germans Gerard i Aleix Porras, i una plata gràcies a Arnau Erta ahir durant la disputa del 42è Campionat de Catalunya absolut de pista coberta que va tenir lloc a Sabadell. La prova estrella per als atletes lleidatans va ser la de 60 metres tanques, i s’ha convertit en tradició des que va irrompre en el panorama Jackson Quiñónez que aquesta especialitat (igual que el seu equivalent a l’aire lliure dels 110 metres tanques) sigui dominada per corredors de tanques de Ponent. Així, aquesta vegada no va ser una excepció i Gerard Porras (FC Barcelona) es va imposar a la final amb un temps de 7”91, i al seu torn Arnau Erta (FC Barcelona) va ser segon amb 7”97. Aquest últim, a més, surt d’una important lesió, per la qual cosa resulta molt meritòria la seua medalla de plata. De Gerard s’ha de destacar que és el seu tercer títol absolut indoor de Catalunya en aquesta prova, i que és segon en el palmarès històric després de Carles Sala, que en va conquerir sis.

La tercera medalla lleidatana i segon or de la jornada el va aconseguir el petit dels Porres Cantons, Aleix, en els 400 metres llisos. L’atleta d’Alpicat que corre en el FC Barcelona va fer dos excel·lents marques, a la semifinal (47”92) i a la final (47”96), i va mostrar una gran superioritat sobre els rivals. Dijous té una important cita en el meeting de Madrid.

En els 60 tanques es va complir la tradició amb un podi gairebé totalment lleidatà amb Porras i Erta

Pel que fa a la resta de representants lleidatans, Clàudia Delgado (FC Barcelona) va ser cinquena en els 200 metres llisos amb MMP (Millor Marca Personal) aconseguida en semifinals (25”91).

D’altra banda, sisenes van ser Núria Montalà (Xafatolls) en alçada (1,58 m) i Susan Stephen (Lleida UA) en triple (11,88 m). També va ser sisè Marc Liébana (Lleida UA) en pes (12,53 m), mentre que el seu germà, Sergi, en altura va ser novè (1,90 m). Per la seua banda, Arnau Monné (Xafatolls) va ser setè amb 7”09 i Ramon García (Lleida UA), vuitè amb 7”38 a 60 metres.

tracking