El Puigvertenc remunta tot i jugar amb deu

Una jugada del partit que va enfrontar l’Artesa de Lleida i el Puigvertenc.

Una jugada del partit que va enfrontar l’Artesa de Lleida i el Puigvertenc.ITMAR FABREGAT

El Puigvertenc es va imposar ahir a l’Artesa de Lleida (1-2) després de remuntar a la segona meitat amb un jugador menys un gol inicial de Palou. El partit va començar igualat però una jugada confusa a l’àrea del Puigevertenc va acabar amb un penal, que l’Artesa va transformar en gol. Així doncs, al descans, el marcador era d’1-0.

A la represa, els visitants van estirar línies i l’empat no va tardar a arribar. Tanmateix, poc després l’expulsió de Rodríguez pel Puigvertenc va tornar a posar-se el partit costa amunt als visitants, que no obstant no es van rendir i van poder culminar la remuntada a 15 minuts del final.