SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Piqué és dubte per a València

La dura entrada de Gerard Moreno en el derbi li va produir una elongació al lligament extern del genoll dret || Pot estar dos setmanes de baixa, encara que medita forçar i jugar a Mestalla

Gerard Piqué i Gerard Moreno disputen una pilota durant el partit de diumenge.

Gerard Piqué i Gerard Moreno disputen una pilota durant el partit de diumenge.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Piqué és dubte per al partit de tornada de semifinals de Copa de dijous (21.30, Gol i Telecinco) davant el València a Mestalla. El central blaugrana pateix una elongació al lligament extern del genoll dret, després de patir una dura entrada de Gerard Moreno durant el tens derbi davant de l’Espanyol. La jugada entre tots dos va ocórrer en la recta final del partit, quan l’ambient tant a la grada com en la gespa ja s’havia caldejat després de l’empat de Piqué. A més, el mal estat del camp no ajudava a evitar aquest tipus d’accions. Després de refusar una pilota llarga, el defensa blaugrana va rebre un dur cop de Moreno, que hi va arribar tard.

El FC Barcelona no va emetre un comunicat sobre les molèsties de Piqué, encara que podria estar dos setmanes de baixa i arribaria just per al partit de la Lliga de Campions contra el Chelsea.

La proximitat del partit contra el Chelsea podria forçar el debut del central colombià

El davanter va esgrimir com a defensa que la seua dona és d’ètnia gitana i el seu cunyat, afroamericà

Tanmateix, el central blaugrana està disposat a forçar per estar dijous a Mestalla en el partit de Copa i descansar en el partit de diumenge davant el Getafe, en el qual podria debutar Yerry Mina. Fa dos setmanes que el colombià s’entrena però encara no ha debutat i és l’únic central disponible per a Ernesto Valverde, ja que Vermaelen, que va caure lesionat en el partit davant del Betis, encara no ha tornat als entrenaments.

Quan va succeir l’acció, en la part final d’un derbi que era ja tens, el central blaugrana se’n va anar directament contra Sergio García recriminant-li l’insult i el francès va haver de ser aturat per diversos jugadors, entre els quals el seu company Gerard Piqué, que el va calmar.

tracking