SEGRE

DEPORTES

El Jàbac de Terrassa guanya el Trofeu President Farrús

Torneig sub-13 a l’Atlètic Segre, al vèncer a la final per penals al Manresa || Izan Téllez, de l’equip campió, elegit millor jugador

Una acció del partit entre el Jàbac de Terrassa i el Nàstic de Tarragona, que va finalitzar 0-0.

Una acció del partit entre el Jàbac de Terrassa i el Nàstic de Tarragona, que va finalitzar 0-0.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jàbac de Terrassa es va proclamar vencedor ahir del VII Torneig infantil sub-13 President Ramon Farrús, que es va disputar a les instal·lacions de l’Atlètic Segre, al derrotar a la final el Manresa en la tanda de penals, després d’empatar durant el temps reglamentari (1-1). En tercera posició es va classificar el Castelló, que es va imposar al Reus Deportiu per 1-0.

El Jàbac va arribar a semifinals després de quedar segon en el grup B empatat a punts amb el Nàstic de Tarragona i darrere del Castelló, que va acabar primer. Després, ja en semifinals, els egarencs es van imposar al Reus, primer del grup A, per 1-0.

Quant a la resta de premis, en l’apartat individual, el trofeu al millor jugador del torneig va ser per a Izan Téllez, del Jàbac de Terrassa.

En el premi al màxim golejador hi va haver triple empat i es va entregar el trofeu ex aequo a Vicente Uso (Castelló), David Silva (Jàbac) i Adrián López (Manresa). El trofeu per al millor porter va ser per a Nahuel Cabrera (Manresa).

A banda del club amfitrió, en el torneig van participar sis equips catalans i el Castelló. Així, els conjunts es van dividir en dos grups de quatre i passaven a semifinals els dos primers de cada grup. En l’A estaven enquadrats Atlètic Segre, Reus, Manresa i Igualada, i en el B Castelló, Nàstic de Tarragona, la Floresta i Jàbac de Terrassa.

tracking