HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El líder guanya a Vila-sana

L’equip del Pla d’Urgell es va avançar en el marcador però va acabar superat per un Manlleu que va tenir més encert || El tècnic, Jordi Capdevila, va destacar que “els hem plantat cara”

Marta Vieira, al centre, en una acció del partit disputat ahir entre el Vila-sana i el líder de la competició, el Manlleu.JOAN GÓMEZ

El Vila-sana va topar ahir a la seua pista amb un líder molt encertat en la rematada, el Manlleu, que es va imposar per 1-4. La diferència entre el primer de la classificació i un equip acabat d’ascendir, com és el del Pla d’Urgell, va ser més gran en el marcador que a la pista. El Vila-sana va plantar cara al conjunt barceloní i es va fer mereixedor d’un millor resultat, però no va tenir davant de porta el nivell d’encert del rival.

Amb aquesta derrota, l’equip de Jordi Capdevila trenca una ratxa de dos jornades sense perdre –victòria a Reus i empat a Cerdanyola– i encaixa la sisena derrota de la temporada. Quatre d’aquestes derrotes s’han produït en les sis últimes jornades. Les lleidatanes, que jugaven el primer partit a casa després d’haver aconseguit la classificació per a la Copa de la Reina, ocupen la setena posició a la classificació.

El matx va enfrontar dos equips valents que des del primer minut van sortir a buscar el triomf. El Vila-sana, molt motivat, no va tardar a obrir el marcador entre el deliri de la seua afició, que va tornar a respondre.

Als dos minuts de partit, Victòria Porta anotava l’1-0. El Manlleu, per si tenia dubtes, ja sabia que hauria d’anar a totes si volia emportar-se algun punt del Pla d’Urgell.

L’empat no va tardar a arribar. Judit Burgaya va anotar l’1-1 en el minut 7 i, cinc minuts més tard, com a conseqüència d’una targeta blava mostrada a Marta Vieira, Raquel Bernadas avançava amb un llançament directe el seu equip (1-2, 12). La mateixa Marta va fallar un tir directe abans del descans i tornaria a fallar a la segona part. El Manlleu també en va fallar dos. Amb l’1-2 es va arribar al descans.

El matx se li va complicar al Vila-sana tot just iniciar-se la segona meitat. Laura Barcons firmava l’1-3 en el minut 28. Això va facilitar el joc del Manlleu. El Vila-sana es va llançar cap a la porteria contrària, mentre que el Manlleu, amb moltes menys ocasions, feia més mal. En el minut 33 Raquel Bernadas sentenciava amb l’1-4.

El tècnic del Vila-sana, Jordi Capdevila, es mostrava disgustat pel resultat, però content del partit del seu equip. “Hem plantat cara al líder i li hem jugat de tu a tu. Estic content del partit, hem lluitat, ens hem sacrificat, però elles han tingut més encert”. La pròxima jornada jugaran a Terrassa.