SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

"Volem jugar el 'play off"

Valiente i Mousa diuen que estan conjurats per guanyar l’Ontinyent, en un partit clau || Donen suport als davanters Nierga i Juanto tot i la falta de gol

Jorge Félix porta la pilota en pugna amb Valiente, i Noel a darrere.

Jorge Félix porta la pilota en pugna amb Valiente, i Noel a darrere.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Volem jugar el play-off.” Aquest és el missatge de la plantilla del Lleida Esportiu, que defensa els seus davanters malgrat la falta de gol i reitera la unió del grup per superar la sequera realitzadora i seguir optant al play-off d’ascens. Per aconseguir-ho, el centrecampista José Luis Valiente i el lateral Mousa Bandeh, que van comparèixer davant dels mitjans, es van conjurar per guanyar diumenge un rival directe com l’Ontinyent, que ahir va vèncer el seu duel ajornat i va avançar els blaus, amb els quals estava igualat a la taula. “Serà un partit que es decidirà per petits detalls. Sabem que estem en un club en què s’ha de guanyar a cada partit, però no crec que ens pesi l’ansietat per guanyar.” El futbolista valencià no va fugir d’estudi i va ser clar a l’assegurar que l’objectiu és posar-se en el play-off i que per aconseguir-ho s’ha de reaccionar ja. “No hem de fer comptes, el que tenim molt clar és que volem atrapar el quart classificat com més aviat millor”, va assenyalar Valiente.

A més, el centrecampista valencià va voler trencar una llança a favor dels davanters Nierga i Juanto. “Ells són els primers que voldrien marcar totes les setmanes i no poder aconseguir-ho no els pesa, però no tenim queixa de ningú. Tots estem al mateix vaixell i volem ser als play-offs al final de la temporada”, va dir Valiente.

Per la seua part, Mousa es va referir als dos davanters, “que no estan tenint sort de cara a porteria”, i va reconèixer que “hem d’apujar un punt la tensió i materialitzar les ocasions que generem. Si ho haguéssim aconseguit seríem a dalt”.

També el defensa d’origen africà va parlar de l’objectiu de la temporada. “Encara tenim opcions i volem enganxar-nos als llocs de dalt al més aviat possible, però el repte no serà fàcil. Això sí, lluitarem fins al final per aconseguir-ho.”

La plantilla va tornar ahir al treball al camp del col·legi Terraferma de cara al partit davant de l’Ontinyent (17.00).

tracking