SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Albadalejo nega que els seus davanters sentin angoixa

“Els veig responsabilitzats, però també hem de millorar a pilota aturada”

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Lleida Esportiu, Gerard Albadalejo, a la compareixença d’ahir davant dels mitjans prèvia al partit de demà contra l’Ontinyent (17.00), va negar que els davanters de l’equip sentin angoixa per no tenir encert de cara a porteria, però va admetre que els veu “responsabilitzats”, ja que sobre ells se centra tota la pressió. “No els veig angoixats, però sí responsabilitzats perquè els sap greu no poder definir les ocasions de gol”, va dir el tècnic blau, que va incidir que “hem de millorar almenys les jugades a pilota parada quan ataquem, perquè en jugades defensives hem millorat”.

Albadalejo va dir haver parlat amb els seus davanters, però va afegir que “no només amb Nierga i Juanto, sinó també amb Javi López, Manu Molina i Jorge Félix, que també ocupen posicions ofensives”.

Sobre el rival de demà, l’Ontinyent, que ha superat el Lleida a la classificació després de guanyar aquesta setmana el partit que tenia ajornat davant del Formentera, va comentar que “plantejarem un partit amb molt de ritme per fer-los córrer darrere la pilota, ja que tenen un calendari molt ple perquè també juguen la Copa Federació. Encara que és veritat –va afegir Albadalejo– que la victòria d’aquesta setmana els dóna tranquil·litat per venir al Camp d’Esports sense cap tipus de pressió”.

El tècnic barceloní va desgranar totes les virtuts de l’Ontinyent i va assegurar que és un equip “molt fort físicament i que mou la pilota de forma molt ràpida. Són solidaris en l’apartat defensiu i dominen les accions de pilota aturada. Però pateixen a les segones parts i si marquem aviat ho tindran difícil per remuntar”.

Albadalejo també es va referir a l’objectiu de la temporada, que és el play-off, i no va defugir la pregunta, encara que es va mostrar previngut. “Tots els equips tenen fe a jugar el play-off, però el que hem de fer és seguir una bona línia. Fins a la jornada 30 no em podré pronunciar sobre les nostres opcions. Fora d’això, tan sols estem a cinc punts del play-off.

Juanto Ortuño remata a porteria durant un entrenament de la plantilla aquesta setmana.

Juanto Ortuño remata a porteria durant un entrenament de la plantilla aquesta setmana.LLEIDA ESPORTIU

tracking