SEGRE
Vermaelen es va entrenar ahir i viatja a Londres amb l’equip.

Vermaelen es va entrenar ahir i viatja a Londres amb l’equip.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona viatja avui a Londres amb tots els jugadors disponibles (excepte Coutinho, que ja ha jugat aquest any la Champions amb el Liverpool) per enfrontar-se al Chelsea a l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions demà a les 20.45 hores a Stamford Bridge. La novetat en l’expedició és Thomas Vermaelen, que ahir va rebre l’alta mèdica i viatja al lloc de Semedo, que és baixa per sanció. El Barcelona necessita a Londres recuperar el seu millor to, perquè és conscient que el Chelsea s’ho juga tot a una carta, després que la Premier la tingui pràcticament inabastable. L’equip d’Ernesto Valverde arriba una mica amoïnats per la falta de futbol en els últims partits, perquè malgrat que diumenge va consolidar el liderat a la Lliga amb un triomf a Eibar (0-2), l’equip barcelonista va estar molts minuts a mercè del ritme que va marcar el conjunt basc.

El Barcelona venia de dos empats seguits a la Lliga, tot i que dins d’un calendari carregat de partits de Copa. De fet, els blaugranes aposten per mantenir la porteria a zero i emportar-se a Barcelona un gol com a mínim, que obligui l’equip anglès a sortir a marcar al Camp Nou per evitar situacions com les que s’han viscut en altres ocasions en què el Barcelona ha estat incapaç de perforar una copiosa defensa rival.

Després de l’entrenament d’ahir al migdia a la Ciutat Esportiva, Valverde va donar la llista de convocats per a Londres, en la qual entren els vint futbolistes disponibles: Ter Stegen, Cillessen, Ortolá, Piqué, Rakitic, Busquets, Denis, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Dembélé, Paulinho, Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Yerry Mina i Vermaelen, que torna després d’estar de baixa des del partit al Benito Villamarín a finals de gener, quan es va fer una lesió al genoll. Amb les úniques absències ja conegudes de Semedo i de Coutinho, el conjunt blaugrana s’entrenarà ja aquesta tarda (20.00 hores) a l’estadi del Chelsea.

tracking