SEGRE

LEB OR SAMMIC ISB-ACTEL FORÇA LLEIDA

Borja Comenge: "Cal que millorem el nostre nivell de joc"

Comenge afirma que el temps dirà on ha de ser l’Actel || “Ha guanyat el que s’ho ha merescut”

Marc Martí i Mike Karena pugnen amb Portalez per un rebot durant el partit d’ahir, en el qual els lleidatans van anar sempre al darrere en el marcador.

Marc Martí i Mike Karena pugnen amb Portalez per un rebot durant el partit d’ahir, en el qual els lleidatans van anar sempre al darrere en el marcador.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la derrota encaixada ahir a la pista del Sammic Azpeitia, el tècnic de l’Actel Lleida, Borja Comenge, no va tenir objeccions a reconèixer que “ha guanyat l’equip que s’ho ha merescut. A més, perquè des del primer quart s’ha vist que ells tenien les idees clares. Estaven aportant tots, amb un nivell d’energia alt, així com en el nivell d’encert. Nosaltres no hem estat tan malament, però ells han fet les coses molt bé i hem tingut massa tirs alliberats. La sensació del primer i segon quarts era que havíem de millorar i, a més, tenint un rival al davant que estava a un gran nivell”.

Així mateix, va assenyalar que “a la segona meitat hem proposat més coses, amb bones defenses, un fet que no havíem aconseguit a la primera. Però ells han estat molt sòlids i no hem aconseguit entrar al partit. Al final ha guanyat l’equip que s’ho ha merescut, malgrat que hem pogut salvar l’average, que també és important”, va apuntar.

Pel que fa a la defensa en zona de l’últim quart, Borja Comenge va assenyalar que “volíem provar una cosa diferent, ja que hem patit molt amb la defensa del pal baix, sobretot amb Serrano i Bulic. No estàvem còmodes en el rebot. Si haguéssim estat una mica millor, podíem haver competit per la victòria. Ens hem arriscat i ells han encertat amb els triples. Passaven els minuts i no els incomodàvem”.

Finalment, va manifestar que “el principal objectiu és millorar el nostre nivell de joc, perquè ens ha costat molt anotar. Ara mateix no estem del tot bé en aquest aspecte. Comptem amb marge de millora i la classificació dirà on hem de ser”, va concloure Comenge.

tracking