SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Màrquez: "Tornem per sumar-ho tot"

L’equip Repsol Honda es presenta a Jakarta amb Màrquez com a estrella i favorit al títol || L’últim entrenament serà a Qatar de l’1 al 3 de març

Màrquez i Pedrosa van revelar les noves Honda que pilotaran aquesta temporada.

Màrquez i Pedrosa van revelar les noves Honda que pilotaran aquesta temporada.REPSOL HONDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip Repsol Honda es va presentar ahir a Jakarta (Indonèsia) amb Marc Màrquez i Dani Pedrosa repetint com a parella de pilots un any més i amb la novetat del nou màxim responsable, Albert Puig, que tanca una estructura decidida a “sumar-ho tot” de cara al pròxim Mundial de MotoGP. Per quart any consecutiu, l’equip es va desplaçar fins a la capital d’Indonèsia per presentar el projecte esportiu del 2018. En un país en què l’afició a MotoGP és tremendament popular, Màrquez i Pedrosa van ser rebuts una vegada més com herois, abans de destapar les motos amb què competiran aquesta temporada.

“Tornarem a treballar dur a Qatar per sumar-ho tot i estar preparats per a l’inici de la temporada. Aquest any volem tornar a lluitar amb els de davant i donar un bon espectacle als aficionats d’arreu del món”, va destacar en aquest sentit el lleidatà, que va recordar que ja han “completat dos entrenaments d’hivern i els dos han anat bé”. En aquesta mateixa línia, Dani Pedrosa va explicar que “fins ara les coses sembla que van bastant bé. Entendrem millor on som realment quan anem a Qatar, on les condicions seran molt diferents”.

Amb ells hi havia Tetsuhiro Kuwata, director d’HRC, i Alberto Puig, nou team manager del Repsol Honda, que confia que puguin “estar preparats per lluitar pel títol una altra vegada”. El pròxim cop que Marc Màrquez i Dani Pedrosa es retrobin amb les Honda serà per a l’últim entrenament de pretemporada, entre els dies 1 i 3 de març a Qatar.

tracking