SEGRE

DEPORTES

Valverde: "És un bon resultat"

Valverde dóna valor a l’empat, recorda que “no és definitiu” i veu positiu que el Chelsea hagi de buscar un gol al Camp Nou || “Ha estat un xoc d’estils”

Iniesta controla la pilota davant de Pedro, excompany seu al Barcelona.

Iniesta controla la pilota davant de Pedro, excompany seu al Barcelona.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ernesto Valverde, entrenador del Barcelona, va valorar positivament l’empat de l’equip a Stamford Bridge i va afirmar que l’empat amb el Chelsea era “un bon resultat, però no definitiu”.

“El partit ha estat un xoc d’estils entre dos equips molt diferents. Nosaltres volíem tenir el control del joc basant-nos en la possessió i ells intentaven sorprendre’ns a la contra”, va comentar a la roda de premsa posterior al xoc.

“Volíem tenir el control basant-nos en la possessió i ells intentaven sorprendre’ns a la contra”

Va reconèixer que “ens ha faltat definir d’una manera més clara a l’últim tram. A la primera meitat s’han defensat bé i hi ha hagut trànsit a prop de la seua àrea, amb molts jugadors, i al segon temps, quan teníem el partit controlat, ha arribat el seu gol”, va dir.

“Potser ens estava faltant generar més ocasions clares, però hem continuat insistint i hem forçat un error seu i aconseguit l’empat. Ens emportem un empat molt valuós de Londres, malgrat que queda molt per decidir encara”, va valorar el tècnic blaugrana. Amb relació al valor de l’empat, va incidir que “li dono molta importància al fet d’haver marcat aquí i que el resultat inicial no els afavorirà allà. És un resultat important, però no definitiu. A la tornada cada equip serà respectuós amb el seu estil i intentarà imposar-lo. Està clar que ells tenen recursos ofensius suficients per posar-nos en dificultats”.

Al ser qüestionat sobre la decisió d’apostar des de l’inici per Paulinho, Valverde va respondre que aquesta mena d’encontres “no són per inventar coses, sinó per tenir certeses”, i que es va decantar pel brasiler perquè és un futbolista “que es relaciona bé amb el gol”.

“Quan arribem en un partit d’aquest calibre després del que acumulem de temporada em baso en el que hem fet fins ara. Paulinho ens ha ajudat moltes vegades. Es relaciona bé amb el gol”, va subratllar. “No cal inventar gaires coses, sinó ser respectuós amb el que t’ha portat allà. Paulinho es relaciona bé amb el gol, és el nostre tercer màxim artiller”, va recordar el tècnic blaugrana

.

tracking