SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Albadalejo demana a l'afició que es desplaci a Llagostera

Dóna gran importància al partit perquè “entrem en una fase important”

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Albadalejo va demanar ahir als aficionats del Lleida que facin l’esforç d’acompanyar l’equip en el partit de demà a Llagostera perquè “és un partit molt important que pot marcar tendència. Falten quatre partits fins a la jornada 30, que és la que considero que ja definirà cap a on va cada equip”, va explicar.

El tècnic va recordar que “quan ens acompanyen els aficionats és més fàcil. Ja ho vam viure a Badalona. Només baixar de l’autocar i veure l’ambient que hi havia ja sabia que no podíem perdre. Els jugadors van marcar els gols, però l’afició va guanyar aquell partit. I si a Llagostera som 200 serà determinant, igual seríem més que el públic local. Quan no pots més, veure que t’anima la teua gent et dóna vida”, va destacar.

Albadalejo va explicar que les úniques baixes són les de Trilles, sancionat, i Bojan, que encara no té el permís per jugar cedit. Sobre Aitor Núñez valorarà avui si està en condicions de ser convocat, mentre que Jorge Félix, que arrossega molèsties, va assegurar que en principi podrà viatjar. L’entrenador del Lleida va voler aclarir que, quan després de la golejada davant de l’Ontinyent va dir a la sala de premsa que la victòria no s’havia celebrat prou i que no es donava mèrit al que feia l’equip, en cap moment no va voler criticar l’afició, de la qual va dir sentir-se’n part.

“Fa sis anys que sóc soci i sóc un seguidor més. En cap moment no vaig criticar l’afició, encara que també m’agrada saber amb qui compto, perquè en els 12 partits que falten ens jugarem coses importants i fer el play-off és una cosa positiva per a tothom. Això és cosa de tots”, va incidir. “I si som 200 a Llagostera i 200 més a Cornellà, aquests partits els guanyarem.”

Del Llagostera, va advertir que, malgrat els mals números a casa, serà un rival molt complicat. “Han patit molt al tornar a jugar en el seu camp. És un equip que era cridat a estar a la zona alta i ho ha passat molt malament”, va explicar. “No han pogut lluir a casa com ho estan fent fora però tot i així no han perdut amb cap dels quatre equips que són a la zona de play-off”.

Va admetre que un resultat contundent com el 4-0 davant de l’Ontinyent “dóna tranquil·litat” perquè “ratifica la feina feta”.

El club començarà a instal·lar dilluns el nou marcador

El Lleida iniciarà dilluns les obres per a la instal·lació del nou i definitiu marcador del Camp d’Esports, una vegada desmuntat el que ha estat funcionant de forma provisional des del 22 d’octubre passat. El material del nou marcador, considerablement més gran que l’anterior, va començar a arribar ahir i s’acabarà de descarregar avui, per la qual cosa les obres per col·locar-lo començaran ja dilluns. Duraran entre set i vuit dies, però es preveu que ja estigui en funcionament el dia del partit amb l’Alcoià.

El material per col·locar el nou marcador va arribar ahir a Lleida.

El material per col·locar el nou marcador va arribar ahir a Lleida.LLEIDA ESPORTIU

tracking