L'ICG Lleida Llista, eliminat de la Copa després de tutejar el Reus en un gran partit (6-7)

L’ICG Llista ha caigut eliminat en els quarts de final de la Copa del Rei davant del vigent campió d’Europa, el Reus, a qui ha plantat cara a tota hora en un gran partit i en el qual al final només ha cedit per la mínima (6-7). Els d’Albert Folguera han començat malament el partit, ja que el Reus ha anotat els dos primers gols. Els llistats han reaccionat i Darío Giménez ha escurçat distàncies primer i César Candanedo ha tornat poc després la igualtat al marcador en firmar el segon gol. Tanmateix, el Reus ha tornat a marcar i amb el 2-3 al marcador s’ha arribat al descans.

En la represa, de nou Candanedo ha materialitzat el gol de l’empat, però els reusencs han posat terra pel mig amb dos de nous gols. L’ICG ha tornat a reaccionar amb un gol de Creus, que ha suposat el 4-5. Tot seguit el Reus ha aconseguit el 4-6 i Darío Giménez ha estret el marcador amb el seu segon gol. El partit era ja un constant estira-i-arronsa i el Reus ha tornat a tenir dos gols d’avantatge (5-7). Giménez ha tornat a marcar a falta de tres minuts del final i el Llista ho ha intentat tot per forçar almenys la pròrroga, però no hi ha hagut temps per a més i el partit ha acabat amb 6-7 per al Reus.