Nova i dolorosa derrota de l'Actel Força Lleida a casa (72-78)

L'Actel Lleida cau en el Barris Nord davant de l'Osca

L'Actel Lleida cau en el Barris Nord davant de l'OscaÒSCAR MIRÓN

El Actel Força Lleida ha encaixat aquesta nit una nova derrota a casa, mantenint la seua mala línia en els partits com a local de tota aquesta temporada, davant del Coruña (72-78 ), malgrat que quan faltaven 8 minuts per al final guanyava per deu punts. Aquesta ensopegada allunya els de Borja Comenge del play off d’ascens a l’ACB.

L’Actel ha començat per darrere al marcador i els visitants s’han imposat en el primer quart per 12-15. Tanmateix, els de Comenge han reaccionat en el segon quart, anotant amb molta més facilitat, amb Djukanovik com a estilet, i han vençut en aquest parcial per 24-19, la qual cosa els ha permès arribar al descans amb dos punts d’avantatge (36-34). El tercer quart ha estat molt igualat, amb els dos equips movent-se en diferències mínimes, i aquest període ha finalitzat amb l’Actel 4 punts a dalt. Els locals han iniciat millor que bé els deu últims minuts i amb un parcial de 8-0 han assolit els deu punts de renda a falta de 8 minuts per al final (60-50), el que ha obligat l’entrenador visitant a sol·licitar un temps mort. Però llavors, quan més fàcil semblava que el Força Lleida donés una alegria als seus seguidors, el Coruña ha reaccionat, ajustant el marcador primer i aconseguint l’empat a 65 a falta de quatre minuts per al terme del partit. Els jugadors locals no han sabut sobreposar-se, sinó al contrari, i han seguit costa avall fins acabar perdent per 72-78.