SEGRE

FUTBOL TERRITORIAL

Alcoletge, el mur de Tercera

És el conjunt menys golejat dels més de 300 que competeixen a la categoria || El Tàrrega, l’equip amb el nombre més baix de gols dels 90 de Segona Catalana

L’Alcoletge és el líder del grup XIII de Tercera Catalana i és un clar aspirant a l’ascens a Segona.

L’Alcoletge és el líder del grup XIII de Tercera Catalana i és un clar aspirant a l’ascens a Segona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AE Alcoletge, en l’intent de tornar a Segona Catalana, compta aquesta temporada amb una defensa de garanties, que l’ha convertit en l’equip que menys gols ha rebut dels 306 que competeixen a Tercera. Els porters només han hagut de recollir la pilota del fons de les xarxes quinze vegades en els vint-i-dos partits que ha disputat el líder del grup XIII. Els artífexs d’aquest èxit són, amb la defensa, els porters Sergi Torrelles i Héctor Llorens, que s’alternen sota els pals i que rivalitzen per acabar com el porter menys golejat de la categoria. De moment, Sergi guanya el capítol amb només set gols en dotze partits, tot i que Héctor no el perd de vista, amb només vuit dianes en deu duels. Amb quinze gols en vint-i-dos partits, una mitjana de 0,68, l’Acoltege supera el Martorell, líder del grup VIII i que n’ha encaixat setze, i el Quart, primer classificat del grup XVI i que també en suma setze. Entre els equips menys golejats destaquen així mateix l’Agramunt, amb disset; l’Ampolla (divuit), el Cubelles i el Puigvertenc, amb dinou.

Al seu torn, el Tàrrega ostenta l’honor de ser l’equip menys golejat dels noranata que competeixen a Segona Catalana. Els de l’Urgell sols han encaixat tretze gols en vint-i-dos duels, amb una mitjana de 0,59 per matx. Els de l’Urgell, segons al grup de Lleida, superen el líder del grup II, l’Escola Guineueta (catorze), i el segon classificat del grup I, el Bescanó (setze).

L’Agramunt és el segon màxim golejador de la categoria L’Agramunt, líder del grup XIV, és el segon màxim golejador dels 306 equips de Tercera Catalana. Després de la victòria de diumenge davant del Barbens (0-4), els de l’Urgell sumen vuitanta-cinc gols en 22 partits, vora quatre per duel. Sols el supera al rànquing el San Mauro, que al grup XII n’ha marcat 88. L’Agramunt té dos dels màxims golejadors del grup: Abdenabi Bouchatab i Ramon Ribera, que sumen quaranta-tres gols entre els dos. Marc Claret, de l’Arbeca, és el pitxitxi amb vint-i-vuit.

tracking