SEGRE

El futbolista de Seròs ja fa treball de recuperació

Francesc Peralta, del Mequinensa, podria tenir l’alta d’aquí a 2 o 3 setmanes

Francesc, centre, al costat d'uns amics, llueix la samarreta d'un equip de futbol sala de Mequinensa

Francesc, centre, al costat d'uns amics, llueix la samarreta d'un equip de futbol sala de MequinensaTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Francesc Peralta, el jove futbolista de Seròs que el 21 de gener va patir un fort traumatisme cranial durant la disputa d’un partit amb el Mequinensa, ja ha començat treball de recuperació, tant a nivell de fisioteràpia com de gimnàs a les mateixes instal·lacions de l’hospital Clínic Universitari Lozano Blesa de Saragossa, on es troba ingressat.

L’evolució del jove futbolista, de 21 anys, que va haver de ser operat d’urgència la mateixa nit en la qual va patir l’incident, va per molt bon camí, segons va poder saber aquest diari de fonts pròximes al jugador, i podria tenir l’alta probablement d’aquí a tres setmanes, segons van assenyalar els metges que l’atenen. Aquest dilluns es va publicar la primera foto de Francesc Peralta després de la lesió, en la qual apareix acompanyat de dos amics i amb un àlbum de fotos a la mà. Val a recordar que Francesc Peralta va abandonar el 12 de febrer l’UCI per ser ingressat a planta a l’hospital Clínic Universitari Lozano Blesa de Saragossa. Peralta ha tingut una evolució favorable després de l’operació a la qual va ser sotmès quan feia unes hores de l’incident i, vint-i-dos dies més tard, va abandonar la Unitat de Cures Intensives per continuar amb la recuperació. Una vegada superada la fase més crítica, el futbolista del Mequinensa ja va començar a reconèixer els seus éssers estimats, demostrant que la recuperació va pel bon camí.

Incident

Peralta va xocar amb un rival al pugnar per una pilota aèria durant la disputa del partit Alfindén- Mequinensa, de Regional Preferent. El futbolista va començar a tenir convulsions i va ser atès per un company d’equip i per un altre de l’Alfindén fins que van arribar les assistències sanitàries.

Després de 45 minuts estès a la gespa i d’haver-lo intubat i estabilitzat, el jugador de Seròs va ser traslladat fins a la capital aragonesa, on el van intervenir aquella mateixa matinada de diverses fractures a l’os frontal del crani.

El 28 de gener passat el Mequinensa li va dedicar el triomf del matx amb l’Andorra (1-0). Els companys van saltar al camp amb una samarreta en la qual es llegia: “Aquest partit també el guanyaràs.”

tracking