SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Borja Comenge: "Al final no ens arribava la sang al cap"

Comenge diu que l’última jugada resumeix el partit || “Hem comès molts errors”

Minut de silenci en memòria de l’exfutbolista Quini.

Minut de silenci en memòria de l’exfutbolista Quini.EL COMERCIO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Borja Comenge, tècnic de l’Actel Lleida, va destacar després del partit contra l’Oviedo que “l’equip ha tingut un bon inici, encara que l’Oviedo ha estat capaç de reaccionar. L’encontre ha estat més defensiu que ofensiu, ja que tots dos ens hem frenat els punts forts dels jugadors referents. Ha estat un partit poc vistós pel que fa a anotació, però sí una bona lluita atlètica”, va explicar.

“Tanmateix, sí que hi ha hagut esclats com els de Víctor Pérez o Ogungbemi i Derksen. Al descans ens n’hem anat amb un desavantatge una mica alt per al que es veia sobre la pista. Després ens hem trobat molt millor a la pintura. El tercer ha estat el parcial en què hem trobat un millor equilibri. L’inici de l’últim temps per part de l’Oviedo ha estat molt bo. Han fet un pas endavant i han tingut un punt més d’energia que nosaltres. Hi ha hagut un moment en què gairebé ens fan fora del partit. Al final l’encontre s’ha decidit per petits detalls, en els quals nosaltres no hem estat gaire bé. Hem comès massa errors. El resum és l’última jugada, en la qual necessitàvem tres punts i hem tirat dos vegades de dos. Ja no ens arribava l’oxigen al cap i no tenia temps morts per intentar reconduir la situació”, en relació amb la jugada en la qual l’equip hauria pogut forçar la pròrroga.

Comenge va afegir també que “hem competit, hem tingut opcions de guanyar, hem dominat l’Oviedo. També és cert que hi ha hagut moments en els quals ens hem sentit dominats. Ells han estat capaços de continuar molt conjuntats malgrat els diferents canvis que han tingut a la plantilla”, va valorar l’entrenador lleidatà.

Minut de silenci en memòria de l’exfutbolista Quini.

Minut de silenci en memòria de l’exfutbolista Quini.EL COMERCIO

tracking