El Balàfia venç i se situa a un punt del líder

Les quatre victòries consecutives permeten als de Lleida retallar distàncies amb el líder, l’Alcoletge.AMADO FORROLLA

Victòria còmoda del Balàfia contra un Athlètic Almacelles que, malgrat intentar-ho, va ser incapaç de prendre el domini als del barri de Lleida. Des de l’inici els de Balàfia van sortir més intensos que els d’Almacelles i van aconseguir el primer gol del partit amb una centrada des de la banda, des d’on els locals van generar més perill. Tan sols deu minuts més tard, va arribar el segon per als locals, que van posar el 2-0 amb el qual s’arribaria al descans. A la represa es va mantenir el domini local i poc després de l’inici va arribar el tercer gol, de nou per una centrada des de la banda, que sentenciava el duel amb el 3-0 definitiu.