L'Espanyol remunta a la Reial i suma un gran triomf

Baptistao i Gerard Moreno capgiren el gol inicial de Willian José

Jugadors de l’Espanyol celebren un dels gols davant la Reial.

Jugadors de l’Espanyol celebren un dels gols davant la Reial.EFE

L’Espanyol va portar tota la seua pegada a col·lació ahir davant de la Reial Societat (2-1) i va remuntar un partit en el qual els donostiarres s’havien avançat, gràcies a un gol de Willian José just abans del descans. El partit va canviar d’amo gràcies a la gana mostrada a la represa per l’amfitrió, que suma així un nou triomf per apuntalar les bones sensacions de les últimes jornades. El brasiler Leo Baptistao va igualar el gol del seu compatriota en el minut 50 i Gerard Moreno va fabricar ell mateix un penal que, malgrat fallar en primera instància, va marcar després del rebuig per firmar el 2-1. La seguretat de Pau López sota pals va fer la resta. Un còctel que va deixar sense opcions el quadre donostiarra, menys inspirat que el conjunt blanc-i-blau. Els primers vint minuts van tenir un elevat ritme a l’RCDE Stadium. Tots dos equips van gaudir d’ocasions, encara que cap va estar encertat entre els tres pals. La Reial Societat creava perill, però les bones sortides de Pau López evitaven el gol, fins al 0-1 en el minut 40. L’Espanyol va saber reaccionar després del descans fins a assegurar tres punts d’or.