SEGRE

FUTBOL VIOLÈNCIA

Suspesa la Lliga grega després que un president envaís el camp amb pistola

Ivan Savvidis, amo del PAOK, va saltar al camp amb una pistola.

Ivan Savvidis, amo del PAOK, va saltar al camp amb una pistola.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Lliga de futbol grega ha estat suspesa per temps indefinit com a resposta a l’incident esdevingut durant el partit d’aquest diumenge passat, entre el PAOK de Salònica i l’AEK d’Atenes, segons va anunciar el titular d’Esports grec, Yorgos Vassiliadis, després de reunir-se amb el primer ministre, Alexis Tsipras.

La decisió es va prendre després que al partit entre el PAOK Salònica i l’AEK Atenes, el president del PAOK, Ivan Savvidis, envaís la gespa armat amb una pistola. Vassiliadis va anunciar que començaran a realitzar consultes amb tots els implicats i que la Lliga no es reprendrà fins que arribin a un acord.

La invasió del terreny de joc de l’estadi Tumba va passar just després que l’àrbitre Kominis anul·lés per fora de joc un gol del PAOK.

El fet que Savvidis, un magnat industrial rus d’origen grec, irrompés armat al camp de joc, ha desencadenat una onada d’indignació no únicament en el món de l’esport. La policia grega ha emès una ordre de detenció contra Savvidis i quatre persones més, probablement els guardaespatlles, que van envair el camp de joc amb ell. Fa dos anys, la Lliga ja va ser interrompuda després d’un enfrontament entre aficions.

tracking