SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Iniesta, a punt amb el Chelsea

Va rebre ahir l’alta i Valverde el va incloure a la convocatòria per al duel d’avui (20.45), amb el pas a quarts de final en joc || El Barça arriba al duel amb avantatge després de l’1-1 del partit d’anada

Andrés Iniesta, durant l’entrenament que va fer ahir, després del qual va rebre l’alta mèdica.

Andrés Iniesta, durant l’entrenament que va fer ahir, després del qual va rebre l’alta mèdica.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona rep avui el Chelsea al Camp Nou (20.45 hores/beIN Sports) en el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, un matx al qual s’arriba amb l’empat (1-1) de Stamford Bridge que dóna un lleuger avantatge a un equip blaugrana que vol continuar fent del seu feu un fortí. El Barça podrà comptar amb Andrés Iniesta, que ahir va rebre l’alta mèdica i va ser la gran novetat a la llista de convocats per Ernesto Valverde. Iniesta es va lesionar el passat dia 4 de març al partit contra l’Atlètic de Madrid, al bíceps femoral de la cama dreta, i ahir va rebre el vistiplau mèdic al completar amb èxit l’última sessió d’entrenament. L’altre partit que es juga avui és el Besiktas-Bayern Munic (20.45/ beIN Sports), amb clar avantatge per a l’equip alemany, que va guanyar 5-0 a l’anada.

Ernesto Valverde va reconèixer que el 0-0 inicial els val per passar als quarts de final, després de l’1-1 a Stamford Bridge, però va avisar del risc d’un equip amb tant potencial ofensiu com el d’Antonio Conte. “Espero un rival semblant al de l’anada amb totes les seues virtuts, amb tot el perill que van tenir aleshores. Et poden fer gol en qualsevol moment, no sé si pressionaran més amunt o seran enrere. Canviarà en funció del partit i del temps. Ara mateix el resultat inicial ens val però és difícil que es mantingui fins al final”, va explicar.

El centrecampista s’ha recuperat molt abans del previst, després de lesionar-se el passat dia 4

A causa de la dificultat que té superar les línies defensives tan juntes del Chelsea, aposta per anar a buscar el partit però sense descuidar l’esquena, ja que un dels perills de l’equip londinenc és el contraatac.

“És difícil sobrepassar-ne les línies defensives, però ho intentarem en qualsevol cas, amb constància. És una arma de doble tall que pugem a sobre d’ells perquè són l’equip amb més contraatacs de la Premier i sabem que a la contra porten molt perill”, va explicar. Va repartir entre diversos jugadors el pes ofensiu rival: “Tenen una gran contra, bona estratègia, moltes virtuts. Tenen Hazard, que en un metre et treu un xut, no només és Willian”, va afegir el tècnic blaugrana.

Tampoc va voler donar més importància de la que té al matx, per seguir optant a la Champions, i va assegurar que l’equip està preparat per afrontar el repte igual que va superar l’Atlètic en un encontre que era clau per a la Lliga.

Finalment, va valorar la sinceritat d’André Gomes al reconèixer el seu mal estat anímic: “Ha estat un acte de valentia el que ha fet André Gomes des del punt de vista públic. Tots els jugadors i els entrenadors tenim sempre una mica de respecte per no transmetre cap inseguretat ni debilitat i el fet de fer-ho és un acte de valentia”, va insistir.

tracking