SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Més ingressos que mai

El Lleida cobrarà aquesta temporada 250.000 euros de la Federació pel gran paper a la Copa || El pressupost supera per primera vegada el milió i mig

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La gran actuació del Lleida a la Copa del Rei, on va arribar a vuitens de final, eliminat per l’At. Madrid després de superar la Reial Societat, farà que el club tingui més ingressos que mai i, per primera vegada en els seus set anys d’història, el pressupost superi el milió i mig d’euros. Aquesta xifra augmentaria encara més en el cas que l’equip es classifiqui per al play-off d’ascens, d’aquesta manera el pressupost, que el club sempre elabora sobre ingrés consolidat, superaria els dos milions d’euros.

El Lleida va arrancar la temporada amb un pressupost que superava en poc el milió d’euros. La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) li abonarà aquesta temporada 250.000 euros, xifra de la qual s’haurà de deduir arbitratges i sancions per targetes o altres conceptes. Arribar a vuitens de la Copa reportarà al Lleida uns 140.000 euros, que se sumen als 30.000 de fix per participar-hi. Per la Lliga, també rep un fix de 70.000, com cada club, i 10.000 més pels informadors estadístics de l’RFEF i cessió de drets audiovisuals. Fins ara, el pressupost més elevat va ser fa dos temporades, quan va superar els 1.300.000 euros.

Si el Lleida aconsegueix la classificació per al ‘play-off’, el pressupost es dispararia als dos milions d’euros

Gerard Albadalejo, per la seua banda, va admetre que l’equip va quedar “tocat” després de la derrota a Cornellà, però es va mostrar convençut que ja han girat full i que demà, amb l’Ebro, “sortirem a buscar els tres punts, com a cada partit”.

El tècnic té en principi l’única baixa del pitxitxi Jorge Félix, sancionat amb un encontre per acumulació d’amonestacions.Albadalejo no vol confiances amb l’Ebro, un rival que va elogiar i del qual va dir que “ha tingut bons resultats contra equips de la part alta. S’adapta bé als camps grans”. També va demanar a l’afició que, seguint l’exemple de Cornellà, vagi a l’estadi. “Queden nou setmanes i hem d’estar junts per aconseguir l’objectiu comú”, va assenyalar Albadalejo. També va lamentar els incidents a Cornellà perquè “tots som adults i són un mal exemple”.

Gerard Albadalejo, durant un dels entrenaments previs al partit de diumenge.

Gerard Albadalejo, durant un dels entrenaments previs al partit de diumenge.LLEIDA ESPORTIU

tracking