El Mollerussa suma tres punts en un mal partit

El Mollerussa no va jugar un bon partit però va acabar derrotant un lluitador Juneda.JOAN GÓMEZ

El Mollerussava complir i va acabar imposant-se a un flexible Juneda que li va plantar cara. En un duel sense gaire qualitat i amb bastants errors per part de tots dos equips, els locals van aprofitar un gol d’estratègia al rematar de cap Cervelló a la xarxa un servei de falta des del lateral. Nou minuts després va empatar el Juneda en una brillant jugada personal de Pau (1-1). Ja a la segona part, un autogol del Juneda va tornar a posar al davant el Mollerussa, que malgrat dominar no va tenir el seu dia. Al minut 85 una nova jugada a pilota aturada va sentenciar el matx al marcar Edu Raya el definitiu 3-1 en un servei de falta.