Futbol

Pas enrere del Lleida a Villarreal

Derrota per 1-0 dels de Gerard Albadalejo davant d’un rival directe en la lluita pel play off

Pas enrere del Lleida a Villerreal

Pas enrere del Lleida a VillerrealCARLES MIRANDA

El Lleida ha fet avui un pas enrere en el seu objectiu de classificar-se per al play off d’ascens a la Segona divisió A. L’equip que entrena Gerard Albadalejo ha perdut per 1-0 davant d’un rival directe, el Villarreal B, que ara treu sis punts d’avantatge als lleidatans, a més de l’average. Era un partit clau i el Lleida, com fa dos jornades davant del Cornellà, torna de buit, amb què perd l’oportunitat de ficar-se entre els quatre primers.

Per al Lleida és la segona derrota en tres partits, la tercera de la segona volta, amb el que s’allunya del seu objectiu en un partit en el qual, malgrat jugar amb un home més durant tota la segona meitat, no ha pogut superar un rival que ha sentenciat el partit amb un gol de Chuca en el minut 77.

L’equip ha estat acompanyat a les grades per més d’un centenar d’aficionats lleidatans, que no han pogut tenir el premi de veure un triomf del seu equip.

Falten set jornades per al final de la fase regular de la Lliga i el marge d’error dels d’Albadalejo és ara menor. A més, l’equip lleidatà té per davant diversos enfrontaments directes que, com ha demostrat en les últimes jornades, no se li donen gens bé.

L’equip tornarà a jugar en el Camp d’Esports diumenge vinent, dia 1 d’abril, quan rebrà la Formentera a les 12.00.