HOQUEI PATINS LLIGA EUROPEA

Empat del Barça i derrota del Reus en l’anada dels quarts de final

Un jugador del Barça condueix la bola ahir durant el partit.

Un jugador del Barça condueix la bola ahir durant el partit.GABRIELE BALDI

El FC Barcelona Lassa va empatar 3-3 a la pista del Follonica italià en una jornada d’anada dels quarts de final de la Lliga Europea en la qual el Reus Deportiu va perdre 4-1 a la pista de l’HC Liceo. Els blaugranes van firmar un partit molt competit en el qual Panadero, Matías Pascual i Lucas Ordóñez van anotar per al Barça. Tanmateix, malgrat la bona actuació dels d’Edu Castro, els italians van aconseguir dos gols en els últims quatre minuts, de forma que l’accés del Barça a la Final Four s’haurà de decidir al Palau Blaugrana.

Per la seua part, el Reus Deportiu va encaixar un excessiu marcador en contra davant de l’HC Liceo, en un xoc que va començar de manera desafortunada per als del Baix Camp, encaixant un gol en el minut 3. Malgrat aconseguir l’empat per mitjà de Marín, el conjunt gallec va anotar dos gols de penal i posteriorment van segellar una golejada que els atansa a la Final Four, encara que haurà de ser el Palau d’Esports de Reus el que dicti la sentència.

D’altra banda, van completar el quadre d’eliminatòries els derbis portuguesos, molt igualats, entre l’SL Benfica i el Porto (3-2) i entre l’Oliveirense i l’Sporting CP (2-3). Els partits de tornada es disputaran el 7 d’abril vinent.