SEGRE

LLIGA LEB OR

Serna: "A poc a poc hem perdut la confiança"

Jorge Serna lamenta les pèrdues “absurdes” || Admet que el primer quart els va condicionar

Sutina passa una pilota davant l’oposició del jugador de l’Araberri Jabs Newby, en una acció del partit jugat ahir a Vitòria.

Sutina passa una pilota davant l’oposició del jugador de l’Araberri Jabs Newby, en una acció del partit jugat ahir a Vitòria.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic de l’Actel Força Lleida, Jorge Serna, en el seu segon partit al capdavant de l’equip després d’agafar el relleu del destituït Borja Comenge, no va posar excuses per la derrota i va admetre la superioritat de l’Araberri. “El marcador del primer quart ja reflecteix el que ha passat en el partit”, va explicar. “Hem rebut 27 punts i hi ha diverses dades molt dures per a nosaltres... 19 rebots d’atac per a ells, han fet un 102 de valoració... Ells en general han jugat amb més energia i més velocitat”, va admetre, per reconèixer tot seguit que “nosaltres hem anat perdent la confiança a poc a poc”.

Serna va assenyalar que el matx no va sortir com ell l’havia preparat. “Teníem un pla de partit que passava per contenir els seus jugadors clau, controlar el rebot, però no ha sortit. També ells han jugat més durs sota les cistelles.” Serna va explicar també que “hem comès errors a què ells responien fent cistelles importants i, com que hem comès molts errors, ells han fet moltes cistelles”.

També va lamentar el que ja és un llast en el Força Lleida i que tampoc ha pogut corregir fins ara Serna, les pèrdues de pilota. “Hem comès moltes pèrdues, 17, i moltes d’absurdes, com en serveis de banda, pels vuit segons per passar al camp contrari... Coses que reflecteixen que no estem ben focalitzats en el partit”, va destacar l’entrenador.

D’altra banda, Serna va reconèixer que, davant de la visita al Càceres del cap de setmana que ve, “hem de reaccionar ràpid. Ens espera ara un partit vital a Càceres”, va advertir el tècnic del Lleida, amb referència a un altre duel davant d’un rival directe en la lluita per la permanència.

tracking