SEGRE

FUTBOL MUNDIAL RÚSSIA 2018

Golejada històrica sense Messi

La Roja amb Piqué, Jordi Alba i Iniesta a l’onze titular aixafa Argentina que, sense Leo, no va poder estar a l’altura, sobretot en el segon temps || El madridista Isco va anotar tres dels sis gols

Isco, autor d’un ‘hat-trick’, supera l’exblaugrana Mascherano ahir a l’amistós entre Espanya i Argentina.

Isco, autor d’un ‘hat-trick’, supera l’exblaugrana Mascherano ahir a l’amistós entre Espanya i Argentina.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola va presentar ahir formalment la seua candidatura per al Mundial de Rússia amb una contundent golejada (6-1) davant dels actuals subcampions del món. Argentina va jugar sense Messi i diversos jugadors importants com Agüero i Di María, però Espanya va ser molt superior i va demostrar que és una de les grans favorites de cara al Mundial. Liderada per un Isco espectacular, que va anotar un hat-trick, la Roja va golejar Argentina i la festa va ser tan completa que el Wanda fins i tot va acabar corejant i ovacionant Piqué quan va ser substituït. La selecció espanyola va prendre la revenja de la golejada de l’últim precedent a Buenos Aires (on va caure 4-1).

L’última vegada que Espanya va rebre Argentina, per celebrar el centenari, ho feia en ple èxtasi camí d’un Mundial que va conquerir. Les sensacions que deixa un nou retrobament conviden a l’optimisme, amb una afició que vessa il·lusió orgullosa de la seua selecció. Recuperada l’ànsia per guanyar, en una ratxa sense fi invicta amb Julen Lopetegui, canvia de registre segons li exigeix el duel sense perdre eficàcia.

Messi es va ressentir dilluns d’unes molèsties en els isquiotibials i el blaugrana va preferir no arriscar

Perdia l’albiceleste el seu líder, Leo Messi, que va optar per no arriscar davant dels seus problemes musculars. No hi ha un futbolista al món que tingui més influència en un equip que Leo, el rei del futbol. Però Argentina no només el perdia a ell. Sense Agüero ni Di María buscava una identitat des del bloc, la unió de les seues línies i un centre del camp poblat.

Va aconseguir posar en problemes per moments una Espanya que enyorava les associacions en curt. Va arrancar tensa, amb errors inicials de nerviosisme com si d’un partit de Mundial es tractés. En la primera meitat, que va acabar 2-1, la diferència va estar en l’eficàcia. Higuaín i Meza van tenir dos ocasions de gol molt clares i van perdonar. En canvi, Diego Costa, que va rebre un cop i va lesionar el porter Romero, i Isco no el van fer. Després del descans, l’albiceleste va voler arriscar, va cometre greus errors enrere i ho va pagar amb una golejada humiliant.

El president de l’Associació de Futbol de l’Argentina (AFA), Claudio Tapia, va assegurar abans del partit que no s’ha d’arriscar amb Leo Messi, que es va ressentir dilluns a la nit d’unes molèsties als isquiotibials. En aquest sentit, va asseverar que han estat parlant “tots els dies” amb el lleidatà Pepe Costa, responsable de l’Atenció al Jugador en el FC Barcelona. “El Barcelona sap que Argentina el cuidarà sempre. Si ell no està bé, té la confiança per parlar amb els doctors i prendre la decisió que sigui convenient.”

El Brasil es ‘venja’ d’Alemanya i victòries de França i Bèlgica

Brasil i Alemanya van tornar a veure’s les cares quatre anys després del famós Mineirazo a Belo Horizonte del 2014. Aquell 1-7 amb el qual els germànics van humiliar en semifinals del passat Mundial el rival, exigia revenja o, com a mínim, dignitat. I el Brasil va complir guanyant 0-1 amb un gol de Gabriel Jesús en la primera part després d’una centrada de Willian des de la banda dreta.

Isco, autor d’un ‘hat-trick’, supera l’exblaugrana Mascherano ahir a l’amistós entre Espanya i Argentina.

Isco, autor d’un ‘hat-trick’, supera l’exblaugrana Mascherano ahir a l’amistós entre Espanya i Argentina.EFE

tracking