SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Albadalejo assegura que no es valora el que fa l'equip

“Tots hauríem firmat al principi estar ara a tres punts del ‘play-off”

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Lleida, Gerard Albadalejo, va defensar ahir els seus jugadors després que durant la setmana el director esportiu, Jordi Esteve, digués que a l’equip li faltava “caràcter” i “personalitat” i va afirmar que “és la plantilla més professional que he vist, en els cinc anys que he estat amb el primer equip”. El tècnic va lamentar que “no es valora res del que fa aquest equip. Estem a tres punts del play-off, a falta de sis jornades per al final. Això ho hauríem firmat tots al principi de la temporada” i va sorprendre a l’afirmar que “aquí es fa escarni cada dia de la plantilla”.

Qüestionat sobre la personalitat i el caràcter dels jugadors, va recordar que “aquesta plantilla va eliminar la Reial Societat, ha guanyat molts partits i és a tres punts de la quarta posició”. “Té caràcter i és professional, perquè ho ha demostrat”, va afegir.

Després de la derrota de diumenge passat contra el Formentera, va assegurar que, de cara al partit de demà diumenge al camp del líder Mallora, “estem preparats, els jugadors i els tècnics” i va admetre que després de la derrota de diumenge “estàvem tristos, dolguts i preocupats, però a quaranta-vuit hores d’un partit tan important estem preparats i confiats”. Sobre el fet que els mallorquins fa sis jornades que no guanyen, va reconèixer que això els pot pressionar. “Sí, acumulen sis partits sense guanyar, però van primers. És el Mallorca. Ens espera un partit molt difícil en el qual hi haurà alternatives en el joc. Els dos equips passarem per moments difícils” i va afegir que “els 20 primers minuts seran clau. El que entri millor en el partit haurà avançat molt”, va afegir. Per a aquest matx el Lleida té les baixes per sanció d’Aitor Núñez i Eneko i són dubte Leto i Manu Molina.

Sobre els sis partits que fa que no guanya el Mallorca, va dir que “la lectura que en faig és que costa molt guanyar partits a Segona B. I els costa molt a tots els equips”, i va afegir que “si ens avancem en el marcador els poden venir al cap les entrepussades davant de l’Ebro o el Formentera”. També creu que el precedent de la Copa, que va passar el Lleida, “no hi té res a veure”.

Gerard Albadalejo, en un moment del partit davant del Formentera.

Gerard Albadalejo, en un moment del partit davant del Formentera.SEGRE

tracking