SEGRE

PIRAGÜISME COMPETICIÓ

El Sícoris Club obté onze podis a la Copa d’Espanya d’esprint d’Ourense

L’equip de competició del Sícoris en la prova gallega.

L’equip de competició del Sícoris en la prova gallega.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Sícoris Club va aconseguir un total d’onze podis en la primera prova de la Copa d’Espanya de piragüisme esprint, disputada ahir en terres gallegues i que servia com a selectiu per formar l’equip estatal que prendrà part en el Campionat del Món de Muotathal, a Suïssa.

Dos dels lleidatans aspirants, Xavi Miralles i Alan Padilla, van complir els pronòstics i van guanyar la prova de canoa doble, mentre que el segon també va pujar al tercer calaix del podi en la modalitat individual. També en la categoria sènior, però en caiac, Laura Miralles es va alçar amb la victòria absoluta, amb la seua companya Alba Oronich al tercer lloc del podi. En veterans, Rafael Herrera va aconseguir la tercera posició, també en caiac.

Finalment, en les categories de base també es van aconseguir diverses medalles. Biel Novau es va imposar en canoa de la prova cadet, seguit del seu company d’equip Eric Gilart, mentre que en K1, Eric Gilart i Jordi Teixidó van ser primer i segon, respectivament, i Andrea Aguera es va emportar la victòria en la categoria femenina, tots en cadet.

Per la seua part, Vlad Ionut Bavenco va obtenir el tercer lloc per al Sícoris en K1 juvenil.

tracking