HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

Un mal inici les condemna

El CP Vila-sana cau a casa contra el Liceo després d’encaixar els gols visitants abans del minut 12 || Tot i jugar un gran segon temps, no va poder remuntar

Oriol Balsells busca una opció de passada durant un partit d’aquesta temporada.

Oriol Balsells busca una opció de passada durant un partit d’aquesta temporada.POL PUERTAS

El Club Patí Vila-sana va perdre ahir davant del Liceo (2-3), en un partit en el qual els tres gols gallecs, aconseguits en els 12 primers minuts, van ser determinants en el resultat final, ja que encara que l’equip lleidatà va realitzar un segon temps excel·lent i va tenir el seu rival contra les cordes, la falta d’encert els va privar de puntuar davant d’un equip de la part baixa. Les de Jordi Capdevila es van veure sorpreses en el minut 3, quan Lucía Yáñez va obrir el marcador (0-1) i, gairebé tot seguit va arribar el segon, per mitjà de Lucía Paz (0-2). El Vila-sana, absent de la pista en els minuts inicials, va encaixar un tercer gol en el minut 12, novament obra de Lucía Paz, que posava el partit molt costa amunt, però amb prou temps com per intentar treure’n alguna cosa positiva (0-3). Les lleidatanes van saber remar a contracorrent i, ja al segon temps, van escurçar distàncies en el minut 35, després d’una acció individual de Victòria Porta (1-3). En aquest segon període, el Vila-sana va assetjar sense aturador la porteria gallega, però la fortuna li va ser esquiva en l’acabament de les jugades. Per la seua part, el Liceo amb prou feines va creuar la divisòria un parell de vegades i sense arribar a trepitjar l’àrea. Ja gairebé sense temps, les de Capdevila van aconseguir el 2-3 en una falta directa executada per Victòria Porta. El tècnic lleidatà va qualificar la derrota d’“injusta” per la gran quantitat d’ocasions que va tenir l’equip i per la segona part “excel·lent” que va realitzar. En aquest sentit, va lamentar el mal inici, perquè “en podríem haver tret alguna cosa més”. Tanmateix, va voler remarcar que “hem continuat pressionant, però hi ha dies que ni jugant tota la nit marcaries”.