El Girona s'allunya d'Europa a Anoeta

Els de Pablo Machín van estar irreconeixibles i van caure golejats

Sergio Canales celebra el primer gol davant del Girona.

Sergio Canales celebra el primer gol davant del Girona.EFE

El Girona va deixar escapar ahir una bona oportunitat per col·locar-se en posicions europees i va caure golejat davant de la Reial Societat a Anoeta (5-0). Els de Pablo Machín estan obligats a guanyar la setmana que ve davant del Betis per reenganxar-se a la lluita per Europa. Els bascos, per la seua part, van estrenar entrenador, Imanol Alguacil, amb un dels seus millors partits de la temporada. La Reial va avisar ja en el minut u, amb el belga Adnan Januzaj, mentre que els gironins cedien la iniciativa a un conjunt blanc-i-blau que, en el minut 11, inaugurava el marcador, amb un centrexut de Canales. Les coses es posarien encara pitjor en el 35, quan Rubén Pardo va assistir Januzaj per al segon gol dels donostiarres. Després de la pausa, els de Machín van intentar reaccionar, però la solidesa defensiva de la Reial va evitar que els gironins retallessin distàncies. A vint minuts del final, Oyarzabal va doblegar definitivament el Girona amb dos gols i poc després Juanmi va tancar la golejada amb el cinquè de la tarda.